MegaZasoby. Wypłaciłem już sporą sumę pieniędzy. ALE TO, CO NAPRAWDĘ MNIE ZSZOKOWAŁO, to działająca usługa LOST CASHBACK. Dwa z dwóch i jeden za ponad 200 hrywien. SERDECZNE DZIĘKI. BARDZO polecam wszystko.
Bardzo się cieszę, że pojawiła się taka możliwość zaoszczędzenia pieniędzy. Dzięki Aliexpress pieniądze są księgowane natychmiast. W innych sklepach jest wolniej. Jeśli pamięć podręczna została utracona, Dział Wsparcia Technicznego zawsze rozwiązywał problem na moją korzyść. Już kilka razy wypłacałem pieniądze na kartę, a kwota przekraczała 250 UAH.
Dzień dobry, Tanya!
Cieszymy się, że możemy pomóc Ci zaoszczędzić na zakupach :)
Podoba mi się ta usługa. Miło odzyskać część pieniędzy.
❤❤❤
Prawie 2 lata z Letyshops. W końcu znalazłem miejsce, gdzie uczciwie i bez oszustw gromadzą dobrą gotówkę i wypłacają ją szybko, w mniej niż jeden dzień. Bardzo dobra obsługa klienta. Będą reagować szybko i udzielać porad. Tak trzymaj!)
Dzień dobry
Lana, dziękuję Ci bardzo za Twoją opinię :)
Chętnie zrobimy dla Ciebie wszystko, co w naszej mocy.
Bardzo dobra obsługa, często z niej korzystam. Najczęściej ze sklepu Ewy. Zwrot gotówki jest zawsze dokonywany.
Jestem w 100% zadowolony z usługi. Polecam każdemu.
Wszystko jest uczciwe i przejrzyste. Środki są wypłacane bardzo szybko. Dziękujemy za Państwa usługi.
Uwielbiam zakupy w letyshops)))
Dziękuję za umożliwienie mi otrzymania zwrotu gotówki. Zawsze chętnie pomożemy, jeśli pojawią się jakiekolwiek problemy. Miło mi Cię poznać. Jesteście najlepszą usługą cashback.
Dzień dobry
To takie słodkie ❤ Dziękujemy, że nas wybrałeś!
Znakomita obsługa. Szybka wyplata. LetyShops - uczciwy cashback!
Dzień dobry!
Dziękujemy, że są Państwo z nami:)