* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
18 marca dokonałem zakupu, zwrot gotówki nie pojawił się (nawet powiadomienie nie nadeszło) i nie zostało odpowiednio zaksięgowane, chociaż wszystko było w porządku z przejściem.
Witaj Irino!
Dziękuję za napisanie. Zawsze staramy się pomóc naszym użytkownikom w każdej sytuacji.
Aby zrozumieć Twoje pytanie, utworzyliśmy w Twoim imieniu odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”. Możesz udzielić odpowiedzi w tej sekcji, w zakładce "Moje prośby".
Będziemy czekać na informację o zamówieniu od Ciebie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Robisz wszystko, żeby nie płacić...
Witaj Nikołaj!
Dziękuję za komentarz. Zarówno my, jak i nasi użytkownicy jesteśmy zainteresowani pomyślnym rejestrowaniem danych o wszystkich zamówieniach. Wynagrodzenie otrzymujemy tylko za te zamówienia, które zostały automatycznie zarejestrowane w systemie.
Aby załatwić z Tobą sytuację, stworzyliśmy w Twoim imieniu apel do służby opiekuńczej. Możesz zapoznać się z odwołaniem na swoim koncie osobistym w sekcji „Pomoc” - „Moje prośby”.
Będziemy wdzięczni za odpowiedź. Szczęśliwe zakupy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ten sam problem, co poprzedni Mistrz. :( chcę odzyskać pamięć podręczną (
Witam!
Dziękuję za Twój komentarz. Wiemy, że niektórzy użytkownicy są teraz przekierowywani do mobilnej wersji sklepu Aliexpress. Ale niestety nie mamy wpływu. Aby rozwiązać ten problem, czekamy na aktualizację aplikacji sklepu.
W międzyczasie zalecamy składanie zamówień z przeglądarki mobilnej lub komputera.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie ma przekierowania do aplikacji Aliexpress. Otwiera się w nowym oknie przeglądarki. Niewygodne, niejasne.
Witam!
Dziękuję za komentarz.
Na pewno zrozumiemy bardziej szczegółowo i znajdziemy sposoby rozwiązania problemu. Aby to zrobić, stworzyliśmy w Twoim imieniu odwołanie. Możesz się z nim zapoznać na swoim koncie osobistym w zakładce „Pomoc”. Z przyjemnością usłyszymy od Ciebie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Aliexpress nie otwiera się przez aplikację :(
Witaj Iwanie!
Dziękujemy za zgłaszanie trudności.
Aby lepiej zrozumieć tę sytuację, stworzyliśmy w Twoim imieniu apel do służby opiekuńczej. Możesz go znaleźć w sekcji „Pomoc”. Będziemy wdzięczni za bardziej szczegółowe opisanie problemu w swojej wiadomości.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Kupiłem wczoraj w TMALL cashback nie pojawił się, ale kiedy kupiłem na Aliexpress, pojawił się.
Dobry dzień!
Dziękuję za twój komentarz.
Cashback za zamówienie z sekcji TMALL może pojawić się na Twoim koncie osobistym w ciągu 15 dni od daty rejestracji. Aby kontrolować zapisy, stworzyliśmy w Twoim imieniu odwołanie do służby opiekuńczej. Można go znaleźć w zakładce "Pomoc" - "Moje prośby".
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ludzie, proszę pamiętać, że wypłata wynosi tylko ponad 500 rubli, są skrzynki z korzystniejszymi warunkami. Za drugi rok nie mogę dostać 500 rubli. Zamówiłem 3 telefony i kilka innych rzeczy, ale nigdy nie dostałem 500. Więc uważaj ....
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię.
Rzeczywiście, minimalna kwota wypłaty to 500 rubli. To pozwala nam ponosić opłaty za przelew. W takim przypadku nasi użytkownicy otrzymują w całości zarobiony cashback. Dodatkowo kwota ta pozwoli Ci odczuć przydatność zakupów z cashbackiem.
Jeśli masz dodatkowe pytania - napisz, chętnie pomożemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobry dzień! 19 lutego dokonałem zakupu na aliexpress z cashbackiem 200-300 rubli .... coś takiego ... Teraz właśnie zdecydowałem, pozwól mi sprawdzić, co tam jest ... i wtedy okazało się, że jest 0 na saldo, a "nie kupiłeś nic z cashbackiem" wiedziałem, że to jakiś śmieć albo rozwód... Pieniądze nie są poważne, więc pofik... ale osad nie bardzo...
Witam!
Dziękuję za napisanie o tej sytuacji. Niestety informacja o tym zamówieniu z jakiegoś powodu nie trafiła do naszego systemu.
Aby zrozumieć obecną sytuację i pomóc Ci, stworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.
Czekamy na Twoja odpowiedź.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobry dzień! Mój status Lety-Bronze ma wskaźnik zwrotu gotówki powyżej bazowych 10%. Jeśli się nie mylę, to przy zamówieniu produktu cashback powinien wynosić 10%, ale dostaję tylko 3,3%, albo czegoś nie wiem.
Dobry dzień!
Dziękuję za Twój komentarz. Status LetyBronze daje cashback nie 10%, ale zwiększa stawkę bazową o 10%.
Na przykład maksymalna możliwa stawka w Aliexpress to 3%, ze statusem LetyBronze otrzymasz już 3,3% cashbacku (3% + 0,3% (10% z 3)). Status LetySilver pozwoli Ci uzyskać 3,6% cashbacku za to samo zamówienie, a LetyGold - 3,9%.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops