* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Czyste oszustwo! jeśli pytasz w nieskończoność: dlaczego cashback się nie pojawia Zostaniesz zablokowany na czarnej liście, aby nie prosić o pomoc i nie wypłacać pieniędzy Następnie udowodnij to otwórz natychmiast Cashback wychodzi 4,4 procent jest aktywowany Następnie 3,3 procent pojawia się w prawym rogu Oto oszustwo Uważaj !! Napisała, że mówi zwiększony Cashback na TMALL Słuchaj, co kupujemy od Aliexpressa lub TMALL? Na przykład TMOLL do Kazachstanu nie sprzedam co ??? Gdzie jest Aliespres ??? Czy chcesz oszukiwać ludzi za pomocą cashbacku Tmall klientów Aliexpress ???????
Witam!
Dziękujemy za twoją opinię.
Przede wszystkim chcemy zauważyć, że Twoje konto nie zostało zablokowane ani dodane do czarnej listy.
Aby lepiej zrozumieć Twoją sytuację, stworzyliśmy w Twoim imieniu apel do służby opiekuńczej. Poczekamy na odpowiedź od Ciebie i postaramy się pomóc we wszystkich pojawiających się pytaniach.
Życzę miłego wieczoru!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Witam! Złożyłem zamówienie 28 marca na Aliexpress, cashback się nie pojawił, wszystko było w porządku z przejściem! Wcześniej nie było problemów z zapisem
Dzień dobry Oksano!
Dziękujemy za zgłoszenie problemu.
Stworzyliśmy w Twoim imieniu odwołanie, aby pomóc Ci w tej sytuacji. Możesz udzielić odpowiedzi w sekcji „Pomoc” na swoim koncie osobistym, w zakładce „Moje prośby”.
Poczekamy na informacje od Ciebie. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Kup normalny smartfon, wtedy nie będzie problemów z przekierowaniem, wszystko jest mi przypisane. Wszystko nishtyak, po raz drugi wypłacam pieniądze.
Albo naprawili problem, albo znalazłem rozwiązanie z przekierowaniem do aplikacji. Na stronie alik, po przejściu, u góry znajduje się link do pobrania aplikacji, przejścia przez nią do sklepu z aplikacjami, otwarcia aplikacji za jej pośrednictwem. Dokonałem zakupu w ten sposób, cashback został zaksięgowany.
Dzień dobry, Veronico!
Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami z zakupami z cashbackiem. Zgodnie z podanym przez Ciebie algorytmem, dokonaliśmy również zakupu testowego, a cashback został do nas zaksięgowany. Nie możemy jednak zagwarantować naliczenia cashbacku, jeśli dokonasz zakupów w ten sposób.
Partnerzy poinformowali, że problem z migracją w aplikacji zostanie rozwiązany, gdy tylko aplikacja sklepu zostanie zaktualizowana. Na razie zalecamy składanie zamówień z przeglądarki mobilnej lub komputera.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Witam! Zamówienie zostało zrealizowane 28 marca na Aliexpress, zwrot gotówki się nie pojawił, nawet powiadomienie nie nadeszło i nie zostało odpowiednio zaksięgowane, chociaż wszystko było w porządku z przejściem!
Dzień dobry Jurij!
Dziękuję za komentarz. Przykro nam, że zwrot gotówki za Twoje zamówienie nie pojawił się.
Niestety możliwe są błędy zarówno po stronie klientów, jak i przy przekazywaniu informacji od partnerów.
Jak widać, takie przypadki są szczegółowo analizowane i podejmowane są natychmiastowe działania, udzielane są niezbędne instrukcje lub porady.
Z Twojego konta utworzono zgłoszenie do obsługi klienta. Prosimy o odpowiedź na odwołanie, pomożemy rozwiązać problem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zatrzymano przekierowywanie do aplikacji Aliexpress. Otwiera się w sąsiednim oknie i nie generuje cashbacku.
Dzień dobry, Aleksiej!
Dziękujemy za twoją opinię. Rzeczywiście, są trudności z przejściem z naszej strony do aplikacji Aliexpress na urządzeniach z systemem iOS. Należy poczekać na aktualizację aplikacji sklepu.
Na razie zalecamy składanie zamówień z przeglądarki mobilnej lub komputera.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z tej usługi od ponad dwóch lat. Chciałbym wiedzieć o tobie wcześniej. Pamiętam, że pierwszy raz bałam się złożyć zamówienie. Wydawało się, że takiego darmowego sera nie może być. Wypłacam pieniądze bez problemów. A teraz na ogół zasilenie karty następuje w ciągu kilku godzin, a nawet minut. Tak więc, kto ma problemy, po prostu bądź ostrożny, postępuj zgodnie z instrukcjami, a usługa opieki zawsze działa szybko.
Dobry dzień! Nie działa w aplikacji! Proszę naprawić problem!
Witam!
Dziękuję za komentarz. Irina, wiemy o problemie, który pojawił się podczas chodzenia do sklepu Aliexpress od mafii. Urządzenia iOS, ale nie możemy tego rozwiązać. Problem zostanie rozwiązany po aktualizacji aplikacji Aliexpress.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Mam status "brązowy" ale nie ma dodatkowych 10% cashbacku, tylko 3 podstawowe.
Witam!
Dziękujemy za twoją opinię. Gratulujemy zdobycia statusu LetyBronze! :)
Wzrost stawki jest dokonywany jako procent podstawowej stawki cashbacku w każdym sklepie.
Na przykład w sklepie Aliexpress maksymalna stawka cashbacku wynosi 3%. Dla statusu LetyBronze procent zostanie zwiększony do 3,3% (10% z 3 - 0,3).
Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub życzenia dotyczące pracy naszego serwisu - napisz.
Informacje zwrotne są zawsze mile widziane.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Witam, dlaczego zamówiłem przez waszą stronę w dniu 08.02.18. cashback nigdy nie przyszedł.
Sergey, dzień dobry!
Dziękuję za poinformowanie.
Według danych z Twojego konta osobistego, ten problem jest już rozwiązywany, kontaktując się z usługą opiekuńczą. W ciągu godziny kierownik, z którym korespondowałeś, udzieli Ci odpowiedzi.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt, chętnie pomożemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Witam! Nie dostałem nawet zwrotu gotówki podczas oczekiwania po złożeniu zamówienia i płatności w Tmall - Technics
Dobry dzień!
Dziękuję za komentarz. Wynagrodzenie za zamówienia z kategorii TMALL ustalane jest w ciągu 15 dni od daty rejestracji. Jeśli minęło już 15 dni, ale cashback się nie pojawił, koniecznie zgłoś to za pośrednictwem swojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przekierowanie na stronę nie działa! Nie musisz wysyłać do "Pomocy", ta zakładka też nie działa!
Dobry dzień!
Dziękujemy za zgłoszenie problemu. Prześlij zrzut ekranu błędu na adres: support@letyshops.com, pomożemy rozwiązać problem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops