* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Zanim nie miałeś analogów, procent naliczeń był doskonały. Po spadku każdy podaje procent wyższy niż Ty, dlatego od dłuższego czasu zamawiam przez mojego operatora. Jest 5%. Szkoda się z tobą rozstać.
Dzień dobry, Wiaczesławie!
Dziękuję za komentarz. Chcemy rozwijać i wprowadzać na rynek nowe produkty i usługi, które sprawią, że Twoje zakupy będą bardziej użyteczne i przyjemne. To, podobnie jak koszty programu lojalnościowego i kodów Lety, wymaga dodatkowych inwestycji, więc nie możemy jeszcze podać innych stawek.
Chcemy, aby nasi użytkownicy przez cały rok otrzymywali jak najwięcej dodatkowych bonusów (np. kody lotnicze i nagrody podczas losowań), co dostarczy im więcej pozytywnych emocji niż niewielka różnica w stawkach cashbacku.
W takim przypadku możesz zwiększyć swoje zakłady za pomocą statusów Lety i kodów Lety. Śledź również nasz newsletter, ponieważ bardzo często oferujemy ciekawe oferty z X-krotnym wzrostem cashbacku.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ech, też z jakiegoś powodu cashback nie przychodzi, chociaż towar został opłacony i wysłany = (
Witaj Artemie!
Dziękuję za napisanie.
Nie martw się, na pewno postaramy się pomóc Ci w rozwiązaniu tego problemu. Aby to zrobić, stworzyliśmy w Twoim imieniu sprawę obsługi klienta. Możesz odpowiedzieć za pośrednictwem swojego konta osobistego, sekcja "Pomoc" - "Moje prośby".
Poczekamy na informację zwrotną. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo dziękuję za taką usługę. Wszystko działa, bardzo lubię Letishops i wszystkim radzę. Pieniądze są dobrze wypłacone.
Dzień dobry. Wszystko działa dobrze, cashback naliczany jest regularnie. Podoba mi się. Dziękuję za twoją pracę.
Dzień dobry. Vladimir (komentarz poniżej) Ustawiłeś maksymalny możliwy procent naliczania cashbacku. Dlaczego nie zrobić tego samego dla mnie i innych użytkowników Twojej usługi. Jestem z tobą od dawna, ale nie masz najwyższego procentu. Nie należy przypominać o warunkach odstąpienia od 1 rubla i innych warunkach. Inne usługi również ewoluują. Dlaczego w sklepie Aliexpress jest tak niski początkowy procent naliczania cashbacku?
Witam!
Dziękuję za Twój komentarz.
Dla wszystkich naszych użytkowników przewidzieliśmy maksymalny możliwy procent cashbacku, w oparciu o wysokość wynagrodzenia, jakie otrzymujemy za zamówienia ze sklepu.
Nasz zespół rozwija się i stara się dostarczać produkt najwyższej jakości na rynku. W ciągu ostatniego roku usprawniliśmy pracę naszego rozszerzenia, opracowaliśmy aplikację mobilną na urządzenia z systemem Android i IOS, przeprowadziliśmy wiele promocji ze zwiększonym cashbackiem oraz loterie z cennymi nagrodami.
Jeśli masz jakieś pytania lub uwagi - napisz do naszego serwisu opiekuńczego. Zawsze chętnie odpowiemy.
Szczęśliwe zakupy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie 06.09.18, nadal nie widzę cashbacku :(
Witam, Maxim!
Dziękuję za Twój komentarz. Z przyjemnością informujemy, że zwrot gotówki za zamówienie został pomyślnie wyświetlony na Twoim koncie osobistym.
Jeśli masz jakieś pytania lub życzenia - napisz.
Szczęśliwe zakupy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Witam! Zamówiłem ekran do mojego telefonu, a zwrot naliczonych środków jest taki, jakbym kupił cały telefon! chociaż poprzednie zamówienie, pętla na telefonie, zwrot gotówki wyniósł 4,5
Witam!
Dzięki za napisanie do nas. Na pewno dowiemy się, dlaczego nagroda została błędnie obliczona, ale potrzebujemy Twojej pomocy. Prosimy odpowiedzieć na odwołanie nr 1363640, które zostało utworzone w Twoim imieniu w sekcji „Pomoc” na Twoim koncie osobistym.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Za srebrny status było 6%, teraz pobierają 3,6%.
Dzień dobry, Włodzimierzu!
Dziękuję za Twój komentarz. Stawka cashbacku uległa zmianie w związku ze spadkiem wynagrodzenia, jakie otrzymujemy od sklepu Aliexpress za Twoje zamówienia. Ustaliliśmy maksymalny możliwy procent, aby Twoje zakupy stały się bardziej opłacalne i zawsze możesz na nas liczyć. Bardzo ważny jest dla nas rozwój, zaskakiwanie czymś ciekawym i nie tracenie pewności, że wywiązujemy się ze wszystkich zobowiązań, jakie podjęliśmy wobec naszych użytkowników.
Jesteśmy wdzięczni, że od tak dawna składacie zamówienia za pośrednictwem naszego serwisu.
Jeśli masz jakieś pytania i sugestie dotyczące strony, koniecznie napisz. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Witam na początku wszystko było w porządku, ale jak tylko dochodzi prawie 500 zł to wszystko się zatrzymuje, miałem dużo zamówień, ale ani jednego przelewu, szkoda, że tak pracujesz, nawet nie wiem co inne można dodać.
Witam!
Dziękujemy za twoją opinię. Michael, nie martw się, na pewno znajdziemy dla Ciebie cashback.
Wynagrodzenie ustalane jest automatycznie, jeśli zastosujemy się do naszych zaleceń, a także warunków, które są zamieszczone na stronie każdego sklepu. Najprawdopodobniej podczas procesu zamawiania popełniono jakiś błąd lub problem leży w urządzeniu. W końcu na naprawę cashbacku mogą mieć negatywny wpływ rozszerzenia przeglądarki innych firm, niektóre funkcje programów antywirusowych, programy blokujące reklamy, a nawet wirusy.
W Twoim imieniu stworzyliśmy bilet opieki. Odpowiedz na odwołanie, aby jak najszybciej rozwiązać problem.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops