* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Wypłata z 500 rubli jest wzruszająca i pomimo tego, że procent zwrotu gotówki za prawie wszystkie usługi jest 1-2% niższy niż u konkurentów, którzy przy tym wszystkim wypłacają również środki z 1 rubla bez prowizji
Dzień dobry, Oleg!
Dziękujemy za twoją opinię. Każda usługa rozwija się zgodnie z własnym modelem biznesowym.
Użytkownik sam wybiera usługę, która jest dla niego wygodniejsza, w oparciu o osobiste upodobania i preferencje. Staramy się przyciągać klientów wysokim poziomem obsługi, elastycznym systemem wypłat, szeroką gamą sklepów i usług, z którymi współpracujemy, korzystnymi ofertami promocyjnymi, łatwym w obsłudze interfejsem, wygodnym katalogiem produktów. Nasz zespół stale ulepsza i rozwija serwis, cenimy i dbamy o każdego z naszych użytkowników.
Minimalna kwota wypłaty w wysokości 500 rubli pozwala nam pobrać prowizję za przelew środków. A dzięki temu nasi użytkownicy otrzymują pełny cashback. Dodatkowo kwota ta pozwoli Ci odczuć przydatność zakupów z cashbackiem.
Jeśli masz jakieś pytania, koniecznie napisz.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówiłem redmi 5+ z cashbackiem od ciebie, tak jak powiedziałeś. Jak dotąd wszystko wynosi zero (również w toku). Naprawdę mam nadzieję, że kwota cashbacku się pojawi! Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to zmienię ocenę na „5” :)
Dobry dzień!
Dzięki za napisanie do nas. Zamówienia ze sklepu Aliexpress (poza kategorią TMALL) trafiają do naszego systemu w ciągu 24 godzin od daty rejestracji. TMALL - w ciągu 10 dni. Jeśli z jakiegoś powodu cashback nie jest wyświetlany, koniecznie poinformuj o tym naszą opiekę. Menedżerowie pomogą Ci ustalić przyczynę braku naliczenia i zrobią wszystko, co możliwe, aby rozwiązać problem na Twoją korzyść.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Oszustwo, kompletne oszustwo. Chociaż tak nie jest, gotówka jest pobierana za małe zakupy, ale duże zakupy jakoś znikają. dziwne, że tak jest. i przyjaciel ma to samo.
Witaj Eugene!
Dziękuję za podzielenie się swoją opinią.
Bardzo nam przykro, że masz takie wrażenie na temat pracy serwisu. Już wielokrotnie wypłaciłeś zgromadzone środki. Mamy nadzieję, że podczas naszej współpracy mogliście Państwo upewnić się o naszej lojalności i uczciwości.
Zwracamy uwagę, że kwota zamówienia nie wpływa na wyświetlanie cashbacku. Zgodnie z informacjami zawartymi w Twoim odwołaniu problem został rozwiązany na Twoją korzyść.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania - koniecznie skontaktuj się z nami. Chętnie pomożemy.
Z poważaniem,
komedia LetyShops
Niedawno dokonałem zakupu przez Ciebie i wszedłem na stronę Ali Express w sekcji tmall, a zwrot gotówki nie został przyznany!
Witaj Anastasio!
Dziękuję za napisanie o tej sytuacji. Zamówienia z kategorii TMALL trafiają do naszego systemu w ciągu 10 dni od daty rejestracji. Nie martw się, jeśli dokonałeś zakupu zgodnie z naszymi zaleceniami , a także warunkami Aliexpress, pojawi się cashback.
Jeśli tak się nie stanie, koniecznie poinformuj o tym naszą opiekę opiekuńczą, pomożemy rozwiązać problem. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry, to nie pierwszy raz, kiedy nie mogę przełączyć się z Twojej witryny na aliexpress. Podaje następującą wiadomość. (Ta witryna nie może zapewnić bezpiecznego połączenia. Witryna alitems.com wysłała nieprawidłową odpowiedź. Uruchom diagnostykę sieci w systemie Windows. ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR). Wypróbowałem to w różnych przeglądarkach, efekt jest taki sam.
Dzień dobry Nikołaju!
Dzięki za napisanie do nas. Ten komunikat jest wyświetlany, jeśli program antywirusowy firmy Dr. Sieć.
Aby rozwiązać ten problem, musisz:
- Najpierw otwórz menu antywirusa,
- Następnie odblokuj możliwość zmiany ustawień,
- Następnie przejdź do menu „Wyjątki”,
- W zakładce „Witryny” wpisz adres alitems.com w pustym wierszu, a następnie kliknij „+”.
Jeśli problem będzie się powtarzał, zgłoś go naszemu zespołowi opieki. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
często zamawiałem u Ali. ale też zaczął kupować mniej za ceny.