* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Cały doskonały cashback został przyznany następnego dnia.
Wszystko w porządku. Zamówione, opłacone, wysłane, odebrane pocztą - potwierdzony zwrot gotówki. Wszystko działa. Brawo!!!
Nie spodziewałem się tak hojnej pamięci podręcznej, dzięki LetyShops. Przelałem wszystko na saldo telefonu i teraz będę polecał wszystkim tę wygodną usługę.
Nie chodź do sklepu, nie chodź na pomoc
Ta witryna nie może zapewnić bezpiecznego połączenia. Alitems.com wysłał nieprawidłową odpowiedź. Uruchom diagnostykę sieci w systemie Windows. ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR
Ta strona nie może zapewnić bezpiecznego połączenia. Help.letyshops.ru wysłał nieprawidłową odpowiedź. Uruchom diagnostykę sieci w systemie Windows. ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR
Witam!
Dziękuję za napisanie.
Możemy założyć, że używasz antywirusa Dr.WEB. Faktem jest, że niektóre wbudowane funkcje tego programu antywirusowego mogą wpływać na przejścia i działanie witryny. Dodaj domeny alitems.com i help.letyshops.ru do białej listy.
Będziemy wdzięczni, jeśli napiszesz do nas o wyniku.
Dobry wieczór!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przeczytałem regulamin i wydawało mi się, że MOŻLIWE jest kupowanie towaru z aliexpress z aplikacji Letishops. Mianowicie w TMALL. Wyszedłem z aplikacji używając linku do TMALL (nie z aliexpress). Zamówiłem telefon w ciągu jednej sesji. I nic nie było wyświetlane. Ani rubla. Albo wszystko jest zbyt skomplikowane, albo nic nie działa.
Witam!
Dziękuję za twój komentarz.
Możesz robić zakupy z aplikacji mobilnej w Aliexpress i otrzymywać zwrot pieniędzy z powodzeniem. Ale niestety środki za zamówienia w Tmall złożone z urządzenia mobilnego nie są zapewnione.
Aby ostrzec naszych użytkowników o tej funkcji, opublikowaliśmy informacje w opisie sklepu przed przejściem na Tmall.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub trudności, skontaktuj się z nami. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem bardzo zadowolony ze strony Letishop. Wygodny w użyciu. Szybkie ładowanie. Do 500 rubli zostało mi trochę. Polecam wszystkim.