* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Cashback nie został przyznany za telefon, chociaż kliknąłem link
Dobry dzień!
Dziękuję za poinformowanie.
Stworzyliśmy bilet opieki, aby pomóc Ci zrozumieć ten problem. Chętnie otrzymamy informację o zamówieniu w zakładce "Pomoc" - "Moje prośby".
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzięki sprzedawcom wszystko przychodzi szybko, sprawnie. Przez prawie trzy lata była tylko jedna odmowa.
Robię dużo drobnych zakupów w labiryncie i na aliexpress powoli doliczam cashback, ale nie rozumiem za które konkretnie zakupy. Ale i tak dzięki)))
Dokonałem zakupu przez aplikację letyshops na Aliexpress w sklepie Tmall i w końcu potwierdziłem paragon, ale podczas oczekiwania nie widziałem zwrotu gotówki.
Witaj Iwanie!
Dziękuję za Twój komentarz.
Niestety cashback przy zamówieniach z kategorii Tmall wystawionych z urządzeń mobilnych nie jest kredytowany. Aby ostrzec naszych użytkowników o tej funkcji, umieściliśmy informację obok przycisku „Przejdź do kategorii Tmall”. Mamy nadzieję, że Twoje przyszłe zakupy zakończą się sukcesem.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt.
Miłego weekendu!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wcześniej wszystko jest bardzo sprytne, zrobiłem zamówienia, wrzuciłem je do koszyka, potem przejrzałem aplikację, zapłaciłem za wszystko, ale tym razem zrobiłem zamówienie na przyzwoitą kwotę, a teraz mówią mi, że muszę zapłacić dobrze z dala i w związku z tym cache nie został zaksięgowany a sprzedawca nie widzi co przeszedłem przez ich aplikację czyli wtedy nie wysłali ani grosza z tego sklepu A jak przyszła duża kwota po cache Przepraszamy nie możemy No dobrze możesz nie siadaj dalej
Dzień dobry, Dmitry!
Dziękujemy za twoją opinię. Rozumiemy, że ta sytuacja bardzo cię zdenerwowała.
Przeanalizowaliśmy Twój apel w celu bardziej szczegółowego zapoznania się z sytuacją. Na podstawie danych na zrzucie ekranu zamówienie zostało złożone 14.06. Niestety w tym terminie nie nastąpiło przejście z Twojego konta do sklepu Aliexpress. O ile nam wiadomo zamówienie zostało złożone 14 czerwca, a płatność dokonana 15 czerwca. Przy tej metodzie składania zamówień cashback nie jest naliczany z powodu awarii sesji przeglądarki. Ważne jest, aby płacić za zamówienia natychmiast po ich złożeniu. Możesz zapisać produkt, który Ci się podoba w sekcji „Ulubione”.
Napisz, jeśli potrzebujesz pomocy. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops