* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Witam drogi zespół! Zawsze jestem bardzo zadowolona z Państwa usług. Wszystko na najwyższym poziomie. Wypłaciłem już pieniądze więcej niż raz. Wszystko w porządku. Ale za jedno zamówienie w wysokości 2166,31 rubli. Cashback zamówiony 15 lipca nigdy się nie pojawił. Jestem pewien, że możesz to rozgryźć. Jesteś najlepszy. Zawsze jestem bardzo zadowolona z Twojej pracy. Z poważaniem. Czekam na wyjaśnienia. Powodzenia w biznesie, pomyślności i wszystkiego najlepszego.
Dzień dobry, Galino!
Dziękuję za miłe słowa skierowane do nas. Na pewno spróbujemy to rozgryźć i pomóc. W tym celu utworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.
Czekamy na informację zwrotną. Dziękujemy, że jesteś z nami! :)
Dbanie o Ciebie,
Zespół LetyShops
Kwota została zaksięgowana, kwota nie została jeszcze wypłacona.
Dziękuję)))))) Tobie)))) wszystko super !!!!!! 2 razy wypłaciłem cashback szybko i szybko !!!!)))))))))) Błogosławieństwa dobrych LetyShops)))) DZIĘKI) !!!!
Rok temu zacząłem korzystać z cashbacku. Kwota jest uznawana natychmiast po zakupie.
W końcu zaoszczędziłem na swój pierwszy cashback. Zaoszczędziłem chyba przez dwa lata, zaczynając od cashbacku 5% =) A na Ali kupowałem dość aktywnie - to prawda, głównie małe rzeczy, ale jednak. Pieniądze zostały przelane w ciągu pięciu minut. 3-3,3% oczywiście to nic poważnego.
Witaj Aleksiej!
Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z usługi. Zapewniamy maksymalny możliwy procent cashbacku, w oparciu o nagrodę jaką otrzymujemy ze sklepu, inwestycje w program lojalnościowy oraz rozwój nowych możliwości dla naszych użytkowników.
Mamy nadzieję, że już niedługo będziemy mogli zadowolić Cię więcej niż jedną ciekawą funkcją na stronie lub promocją.
Będziemy wdzięczni za uwagi i sugestie. Informacje zwrotne od naszych klientów pomagają stać się lepszym.
Życzymy miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Kwoty nie są duże, ale życie składa się z drobiazgów – bardzo się cieszę, że u Ali jest kasa, czasem jest super opłacalna. Często, jeśli masz własny dodatek. zniżki na Ali - gotówka od Leti nie jest udzielana. Ale kiedy nie, to Leti jest bardzo korzystne - jestem szczęśliwy.
Dzień dobry, Katerino!
Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami z zakupów za pośrednictwem naszego serwisu.
Wśród dodatkowych rabatów, które mogą wpłynąć na utratę cashbacku w sklepie Aliexpress, możemy wyróżnić jedynie indywidualną korektę ceny przez sprzedawcę. Niestety w rzeczywistości cashback nie jest doliczany do takich zamówień, zgodnie z warunkami sklepu.
Cieszymy się, że zakupy z cashbackiem sprawiają Ci przyjemność. Dziękujemy, że jesteś z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
bsk77 to szanowana osoba, nie powinieneś myśleć, że opinie tutaj zostały. Nie jestem młodym mężczyzną i nie będę oszukiwał, kupuję towary na Ali od 2 lat, ale dopiero rok temu zacząłem kupować i otrzymywać cashback przez LetyShops, a w tym czasie przyniosłem już na telefon 500 rubli . a ja już wpisałem 350 - oczywiście ilość stopniowo podbiega i czasami zapominam przez nich kupić, ale to moja wina - miażdżyca. Ale jestem bardzo zadowolona i pieniądze Ali i LetyShops przychodzą natychmiast po potwierdzeniu zakupu - dzięki chłopaki.
Cashback jest naliczany po otrzymaniu zamówienia.