do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat AliExpress (9688)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 5 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 75 - 120 dni
Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.                                

Kody promocyjne ważne w okresie 20.11.2025 -03.12.2025

3 USD zniżki przy zakupie za min. 18 USD z kodem BFLETY03 
4 USD zniżki przy zakupie za min. 26 USD z kodem BFLETY04
9 USD zniżki przy zakupie za min. 59 USD z kodem BFLETY09
15 USD zniżki przy zakupie za min. 89 USD z kodem BFLETY15
20 USD zniżki przy zakupie za min. 139 USD z kodem BFLETY20
30 USD zniżki przy zakupie za min. 209 USD z kodem BFLETY30
40 USD zniżki przy zakupie za min. 279 USD z kodem BFLETY40
50 USD zniżki przy zakupie za min. 329 USD z kodem BFLETY50
70 USD zniżki przy zakupie za min. 499 USD z kodem BFLETY70
Uwaga!
  • Cashback jest naliczany nie dla wszystkich produktów. Sprawdzić możliwość uzyskania cashbacku można w wersji przeglądarkowej LetyShops za pomocą formularza na górze strony.
  • Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.
Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • jeśli cena produktu jest zbyt niska i możliwa kwota cashbacku jest mniejsza niż 0,01 USD;
  • za zamówienia z kategorii "3 za $5.99";
  • produkty wirtualne (karty podarunkowe, certyfikaty, gry, książki cyfrowe itp.) oraz dodatkowe usługi (dostawa, doładowanie telefonu, zniżki na płatność itp.);
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Prosimy zwrócić uwagę, iż jeżeli w zamówieniu jest więcej niż 1 towar, zostanie ono podzielone na osobne części. Gorący cashback naliczy się na te artykuły, które pierwsze zostaną przekazane do naszego serwisu.
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Aby uzyskać zwrot cashbacku, dodawaj towary do koszyka dopiero po przejściu przez LetyShops i wyłączaj inne wtyczki przed zakupem.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (9688)

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
Григорий
05.07.2018
Ogólnie - pchli targ, wyszukiwanie działa bardzo dziwnie, czasami z aplikacji mobilnej można znaleźć coś, czego nie można znaleźć na komputerze. Z produktem mogą występować niuanse ... Ale zwykle wszystko jest w porządku. Zwrot gotówki nadchodzi. Kiedyś kupiłem całkiem sporo na Ali. Jednak ostatnio towary, które zwykle kupowałem na Ali, zaczęły kosztować mniej w sklepach internetowych w Federacji Rosyjskiej. I ten trend zaczął się od towarów konsumpcyjnych, a już zszedł na towary wąskoprofilowe i specjalne... W związku z tym przed zakupem na Ali - sprawdź, może taniej i szybciej kupić tutaj...
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Галина
05.07.2018

Witam drogi zespół! Zawsze jestem bardzo zadowolona z Państwa usług. Wszystko na najwyższym poziomie. Wypłaciłem już pieniądze więcej niż raz. Wszystko w porządku. Ale za jedno zamówienie w wysokości 2166,31 rubli. Cashback zamówiony 15 lipca nigdy się nie pojawił. Jestem pewien, że możesz to rozgryźć. Jesteś najlepszy. Zawsze jestem bardzo zadowolona z Twojej pracy. Z poważaniem. Czekam na wyjaśnienia. Powodzenia w biznesie, pomyślności i wszystkiego najlepszego.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Galino!

Dziękuję za miłe słowa skierowane do nas. Na pewno spróbujemy to rozgryźć i pomóc. W tym celu utworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.

Czekamy na informację zwrotną. Dziękujemy, że jesteś z nami! :)

Dbanie o Ciebie,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Сергей
05.07.2018
Od ponad roku przyjaźnię się z tą usługą i pozytywnymi emocjami! Wszystko jest zawsze uczciwe, jeśli są jakieś problemy, decydują na korzyść kupującego. Bardzo szybko, bardzo profesjonalnie. Obsługa jest bardzo responsywna, uważna, zawsze gotowa do pomocy w przypadku jakichkolwiek pytań. Dzięki za świetną robotę chłopaki!
Vic.l
05.07.2018

Kwota została zaksięgowana, kwota nie została jeszcze wypłacona.

Иван Ротарь
04.07.2018

Dziękuję)))))) Tobie)))) wszystko super !!!!!! 2 razy wypłaciłem cashback szybko i szybko !!!!)))))))))) Błogosławieństwa dobrych LetyShops)))) DZIĘKI) !!!!

Джулия Младич
04.07.2018

Rok temu zacząłem korzystać z cashbacku. Kwota jest uznawana natychmiast po zakupie.

Алексей
03.07.2018

W końcu zaoszczędziłem na swój pierwszy cashback. Zaoszczędziłem chyba przez dwa lata, zaczynając od cashbacku 5% =) A na Ali kupowałem dość aktywnie - to prawda, głównie małe rzeczy, ale jednak. Pieniądze zostały przelane w ciągu pięciu minut. 3-3,3% oczywiście to nic poważnego.

LetyShops
19.02.2020

Witaj Aleksiej!

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z usługi. Zapewniamy maksymalny możliwy procent cashbacku, w oparciu o nagrodę jaką otrzymujemy ze sklepu, inwestycje w program lojalnościowy oraz rozwój nowych możliwości dla naszych użytkowników.

Mamy nadzieję, że już niedługo będziemy mogli zadowolić Cię więcej niż jedną ciekawą funkcją na stronie lub promocją.

Będziemy wdzięczni za uwagi i sugestie. Informacje zwrotne od naszych klientów pomagają stać się lepszym.

Życzymy miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Иван Пантюшин
03.07.2018
Wszystko w porządku. Jak dotąd, być może, tylko Ali pobiera cashback natychmiast (w stanie oczekiwania) i bardzo szybko po jego otrzymaniu.
Катерина
03.07.2018

Kwoty nie są duże, ale życie składa się z drobiazgów – bardzo się cieszę, że u Ali jest kasa, czasem jest super opłacalna. Często, jeśli masz własny dodatek. zniżki na Ali - gotówka od Leti nie jest udzielana. Ale kiedy nie, to Leti jest bardzo korzystne - jestem szczęśliwy.

LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Katerino!

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami z zakupów za pośrednictwem naszego serwisu.

Wśród dodatkowych rabatów, które mogą wpłynąć na utratę cashbacku w sklepie Aliexpress, możemy wyróżnić jedynie indywidualną korektę ceny przez sprzedawcę. Niestety w rzeczywistości cashback nie jest doliczany do takich zamówień, zgodnie z warunkami sklepu.

Cieszymy się, że zakupy z cashbackiem sprawiają Ci przyjemność. Dziękujemy, że jesteś z nami!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

светлана
02.07.2018

bsk77 to szanowana osoba, nie powinieneś myśleć, że opinie tutaj zostały. Nie jestem młodym mężczyzną i nie będę oszukiwał, kupuję towary na Ali od 2 lat, ale dopiero rok temu zacząłem kupować i otrzymywać cashback przez LetyShops, a w tym czasie przyniosłem już na telefon 500 rubli . a ja już wpisałem 350 - oczywiście ilość stopniowo podbiega i czasami zapominam przez nich kupić, ale to moja wina - miażdżyca. Ale jestem bardzo zadowolona i pieniądze Ali i LetyShops przychodzą natychmiast po potwierdzeniu zakupu - dzięki chłopaki.

shura4erep
02.07.2018
Wygodna obsługa. Drobiazg, ale fajnie! Dziękuję!
Алёна Безрук
02.07.2018

Cashback jest naliczany po otrzymaniu zamówienia.

Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.