* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Dokonałem zakupu w tmall. Kesh nie wrócił. A wszystko dlatego, że trzeba było dokonać zakupu przez komputer. I dokonałem zakupu za pomocą tabletu. Pilnie musimy teraz kupić komputer, aby zwrócić pamięć podręczną do tmall.
Dzień dobry, Jewgienijo!
Dziękuję za komentarz. Rzeczywiście, aby otrzymać cashback z kategorii TMALL, musisz składać zamówienia ze swojego komputera. Rozumiemy, że nie jest to zbyt wygodne, ale sklep nie zapewnia nagród za zamówienia złożone za pośrednictwem urządzeń mobilnych. Aby nie wprowadzać w błąd naszych użytkowników, opublikowaliśmy te informacje na stronie partnerów.
Mamy szczerą nadzieję, że w przyszłości zmienią się warunki współpracy, a Ty będziesz mógł otrzymać cashback na wszystkie towary z dogodnego dla siebie urządzenia.
Dziękujemy za zakupy z nami)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Aliexpress to super sprawa, korzystam z niego od niedawna, ale dość aktywnie. Ceny są rozsądne, dostawa w większości przypadków jest bezpłatna, istnieje możliwość śledzenia przesyłki. No i fajny bonus od Letishops - cashback.
Wszystko działa jak w zegarku (szwajcarski), cashback nalicza się sam, automatycznie), „ikona” usługi, nawet w łóżku, prawdopodobnie ją dostanie). Dzięki chłopaki!
Aliexpress to doskonały sklep, tutaj możesz kupić ogromną ilość towarów w przystępnych cenach, co jest ważne dla osób o niskich dochodach!
Oczywiście nie jestem blogerem, jak wszyscy starają się teraz zostać, ale jestem gotowy reklamować stronę Fly Shop we wszystkich sieciach społecznościowych. Ogromny JAK TY !!!
Pierwszy raz korzystam z cashbacku w Letishops i wszystko potoczyło się super, klasa, chociaż jestem tu początkujący! Dziękuję Letishops !!!!!
Lubię kupować na Aliexpress, z domu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz i w cenie która Ci odpowiada, do tej pory nie było żadnych problemów, jestem zadowolona. Dziękuję Aliexpress!!!!