do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat AliExpress (9685)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 5 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 75 - 120 dni
Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.                                

Kody promocyjne ważne w okresie 11.11.2025 -19.11.2025
3 USD zniżki przy zakupie za min. 15 USD z kodem LETY03 
5 USD zniżki przy zakupie za min. 29 USD z kodem LETY05
60 USD zniżki przy zakupie za min. 369 USD z kodem LETY60

3 USD zniżki przy zakupie za min. 15 USD z kodem AESALE03 
5 USD zniżki przy zakupie za min. 29 USD z kodem AESALE05
60 USD zniżki przy zakupie za min. 369 USD z kodem AESALE60
Uwaga!
  • Cashback jest naliczany nie dla wszystkich produktów. Sprawdzić możliwość uzyskania cashbacku można w wersji przeglądarkowej LetyShops za pomocą formularza na górze strony.
  • Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.
Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • jeśli cena produktu jest zbyt niska i możliwa kwota cashbacku jest mniejsza niż 0,01 USD;
  • za zamówienia z kategorii "3 za $5.99";
  • produkty wirtualne (karty podarunkowe, certyfikaty, gry, książki cyfrowe itp.) oraz dodatkowe usługi (dostawa, doładowanie telefonu, zniżki na płatność itp.);
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Prosimy zwrócić uwagę, iż jeżeli w zamówieniu jest więcej niż 1 towar, zostanie ono podzielone na osobne części. Gorący cashback naliczy się na te artykuły, które pierwsze zostaną przekazane do naszego serwisu.
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Aby uzyskać zwrot cashbacku, dodawaj towary do koszyka dopiero po przejściu przez LetyShops i wyłączaj inne wtyczki przed zakupem.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (9685)

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
Владимир
24.11.2019

Ogólnie przestałem chodzić do aplikacji i cashback nie jest przyznawany.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Proszę wybaczyć tę niedogodność. Jesteśmy w trakcie rozwiązywania sytuacji. Najnowsze informacje opublikujemy na stronie AliExpress.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Сергей
24.11.2019

Korzystam z usługi od bardzo dawna. Były problemy z opłatami, ale nie było ich tak wiele, a z reguły gotówka trafiała na konto osobiste po skontaktowaniu się z obsługą. Ale to, co wydarzyło się 11.11, w ogóle nie daje się wytłumaczyć. Twoja odpowiedź na moją prośbę przypomina raczej wypisanie się z subskrypcji, ponieważ: 1. Zdecydowanie nie zainstalowałem rozszerzeń firm trzecich na swoim komputerze. A ja, jako właściciel komputera, jestem tego w stu procentach pewien. 2. Zawsze przechowuję pusty koszyk przed opuszczeniem Twojej witryny. Wszystkie interesujące mnie towary są zgodne z moimi pragnieniami. 3. Nigdy nie stosowano korekt cen sprzedającego. Nigdy! 4. Ale fakt, że w tym momencie było dużo zamówień (11.11) i twoja strona padła, myślę, że to nie nasza wina. Byliśmy gotowi na zakupy! 5. I szczerze mówiąc, to zabawne, kiedy odpowiedziałeś na mój apel, zdobywając premię za każdy zakup w wysokości dwóch rubli. DWA ruble za zamówienia do pięciu tysięcy rubli. Wszystkie sklepy zdecydowanie nie znajdują się na liście niekredytowej! Niektórzy mieli wyższy procent! Jestem szczerze zdenerwowany twoją pracą. Czas zmienić usługę. Szkoda ...

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Sergey, jesteśmy wdzięczni, że robisz u nas zakupy od 3 lat.
Uwierz mi, sytuacja z 11.11 też jest dla nas nieprzyjemna. Wiele zamówień użytkowników nie dostało się do naszego systemu. W takim przypadku nie otrzymujemy niczego od partnerów.

Menedżer podał tylko możliwe przyczyny, które mogą wpłynąć na utratę cashbacku. Niestety, nie możemy podać dokładnego. Zakładamy, że wynikało to z ogromnej ekscytacji podczas wyprzedaży. W żaden sposób nie obwiniamy Cię. Rzeczywiście, nie otrzymali prowizji, więc naliczyli maksymalną możliwą rekompensatę i dołączyli bilety za 2 ruble. za każdy produkt za udział w losowaniu.

Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Poops
24.11.2019

Możesz zarobić mniej niż minimalna kwota wypłaty, zarobić co najmniej 100 rubli, a ja z przyjemnością będę kontynuował z tobą współpracę!

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Weźmy pod uwagę życzenie :)
Jak dotąd minimalna kwota wypłaty jest następująca. Jeśli informacje ulegną zmianie, na pewno Cię poinformujemy.
Aby szybciej gromadzić cashback, radzimy zwrócić uwagę na program poleceń usługi w sekcji „Przyprowadź znajomego” .

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Роман Кожемяко
24.11.2019

dokonał zakupu w dniu 11.12.19. cashback nie został przyznany

LetyShops
19.02.2020

Roman, dzień dobry!

Aby zrozumieć i pomóc w tej sytuacji stworzyliśmy odwołanie w dziale „Pomoc”. Niestety kierownik nie otrzymał odpowiedzi :(

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

3go.ist
24.11.2019
Letishopsu to solidna 4, nawet z plusem. Wszyscy besztają, a ja postanowiłem napisać recenzję. Tak, są problemy ze sprzedażą, ale pomyśl sam, taka ogromna liczba zamówień. A Aliexpress nie może sobie poradzić, a tam wiesz, ilu jest Chińczyków)) Nie było przypadku, aby usługa opieki Letishops mi nie pomogła. Tak, tym razem niezbyt szybko, ale musisz zrozumieć, ile telefonów mają podczas takiej sprzedaży. Wszystkie porady, poprawnie twórz sprawy i po prostu czekaj na odpowiedź. Pracownik Letishops siła i cierpliwość! ) I specjalne podziękowania za zawsze uprzejmą komunikację!
Талисман удачи
24.11.2019

Minimalna płatność PPC w wysokości 500 rubli, wiedziałbym, że nie zrobiłbym zakupów za pośrednictwem tej strony

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Rzeczywiście istnieje limit wypłat środków w naszym serwisie, ponieważ pobieramy prowizję za przelew. Jeśli informacje ulegną zmianie, powiadomimy użytkowników.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Светлана
24.11.2019

To koniec bajki. Najpierw ograniczyli cashback od znajomych (tylko rok), potem usunęli niektóre (wiele) sklepów z cashbackiem, teraz usunęli zamówienie przez aplikację Ali (ceny na stronie są droższe niż w aplikacji). Od 11.11. Cashback nie został zaksięgowany, nie jest wygodnie szukać sklepów, które powinny, a które nie. Konieczne jest udanie się do innych usług, w których 500 rubli. nie musisz oszczędzać na wypłatę. Została oddana tej usłudze....Szkoda.

LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Swietłano!

Rzeczywiście, płatności za polecenia polecające, które zostały zarejestrowane ponad rok temu, zostały zakończone zgodnie z Umową Klienta naszej usługi.

Ograniczenie przejścia na aplikację AliExpress było środkiem tymczasowym. Teraz wszystko działa.

Aby pomóc w zwrocie gotówki, stworzyliśmy apel do służby opiekuńczej. Możesz napisać do menedżera pocztą lub w sekcji swojego konta osobistego „Pomoc”, „Moje prośby”. Czekamy na Twoją wiadomość.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Borja Poberezhniy
24.11.2019

21 listopada złożyłem 7 zamówień, ale Kezhbek się nie liczył, chociaż poszedłem na aliexpress przez aplikację letishop.

Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Witam!

Aby zrozumieć tę sytuację i pomóc, stworzyli apel do służby opiekuńczej. Możesz napisać do menedżera za pośrednictwem poczty lub konta osobistego (sekcja "Pomoc", "Moje odwołania"). Czekamy na Twoją odpowiedź :)

Z poważaniem,
zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate.
Андрей
23.11.2019

Tak samo jak w przypadku wielu. Cashback od Ali przestał być naliczany po przejściu na aplikację mobilną, a z aplikacji ceny są niższe, czyli punkt cashbacku jest całkowicie stracony w przypadku Aliexpress. Lub wybierz towar, którego cena jest taka sama zarówno z komputera, jak i z aplikacji

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Andrey, czekamy na rozwiązanie tego problemu razem z Tobą.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Тамара
23.11.2019

Również jednostka dla LetyShops. Nie tylko nic nie działało w 11.11, nie widziałem mojego zwrotu gotówki za zastawy o różnych porach w różne dni. Spełniłem warunki, ty nie. Ta niewielka rekompensata zamiast pełnowartościowego zwrotu pieniędzy mi nie odpowiada. W letyshopach nie ma ani jednego zamówienia i powiem wszystkim, którym letyshopy doradzili o kidalovo. Istnieje wiele usług cashback.

LetyShops
19.02.2020

Witaj Tamaro!

Jesteś z nami od dawna. Mamy nadzieję, że przez ten czas udało nam się upewnić, że jesteśmy uczciwi wobec użytkowników i zawsze gotowi do wyjścia na spotkanie. Dodano bonus za ostatnie zakupy. To maksimum, jakie możemy zapewnić w tej sytuacji, ponieważ sami nie otrzymywaliśmy prowizji za zlecenia. Będziemy zadowoleni, jeśli nasza współpraca będzie kontynuowana.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Serhii Hontar
23.11.2019

Od 21 listopada cashback nie jest naliczany za pośrednictwem zaktualizowanej aplikacji Aliexpress, więc aplikacja LetyShops przekierowuje do powłoki przeglądarki podczas przełączania. Przepraszamy ((Czekamy na porozumienie między stronami i naprawienie błędu.

Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Witam!

Siergiej, problem jest rozwiązywany.

Z poważaniem,
zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate.
galka.schewchenko
23.11.2019

Włącz go, abyś mógł przejść na aliexpress z aplikacji mobilnej z aplikacji, bo tak jest wygodniej, a więc idź do Ali, nie zostawiaj recenzji, nie potwierdzaj zamówienia.

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Celowo ograniczyliśmy dostęp do aplikacji AliExpress po przejściu z naszej aplikacji, ponieważ cashback nie jest tymczasowo rejestrowany podczas dokonywania zakupu w ten sposób ze względów technicznych. Jak tylko problemy zostaną rozwiązane po stronie partnera, przejście do aplikacji będzie ponownie dostępne.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.