* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
teraz też nie wchodzi do aplikacji na Aliexpress.., razem przełączamy się na ibey ten kapelusz będzie tu kontynuowany w nieskończoność
wszystko ok
Świetny
Korzystam z usługi od dawna, były problemy i zawsze były rozwiązywane pozytywnie, ale nie tym razem, w niefortunny dzień 11 listopada. Nie tylko LetyShops był buggy, ale do pory obiadowej wszystko wydawało się być przywrócone, złożyłem dwa zamówienia: jedno z jednym produktem i zapłaciłem od razu i pojawił się cashback, dosłownie minutę później złożyłem zamówienie na 7 pozycji za prawie 14 000 rubli i o dziwo cashback nie pojawiają się natychmiast, ani po pięciu, ani po 10 dniach. Skontaktowałem się z serwisem z moim problemem dwa dni później i serwis wsparcia odpowiedział mi po 4 dniach, że są mocno obciążone, nie spieszyło mi się - powiedziałem, że poczekam, a wczoraj, bliżej północy, zapytali mnie powtórzyć zrzuty ekranu zamówienia. Wysłałem je i dziś wysyłają tę wiadomość: „Niestety Aliexpress nie przekazał nagrody za twoje zamówienia. Nie mogę podać dokładnego powodu, ale może to wynikać z dużej liczby kupujących w dniu sprzedaży na Aliexpress ”. było 212 premii i wręczono bilety na losowanie nagród. To oczywiście miłe, że chociaż nie zostali całkowicie bez rekompensaty, wydaje mi się, że konieczne jest rozwiązanie problemu z platformą handlową Aliexpress, ponieważ warunki zakupów na platformie handlowej są spełnione zgodnie z ich zasadami i spełnione są również rekomendacje LetyShops. Mam nadzieję, że nadal będziesz mógł odzyskać utracony cashback.
Dobry dzień!
Eugene, nieprzyjemne są dla nas sytuacje, w których cashback nie trafia do salda użytkowników.
Niestety AliExpress nie rozpatruje roszczeń z tytułu utraconych zamówień. Rzeczywiście, informacje o źródle skierowania mogły nie zostać zarejestrowane ze względu na dużą liczbę zamówień na platformie AliExpress. Powodami mogą być również: dodanie towaru do koszyka i wykorzystanie kuponów przed przejściem z LetyShops, indywidualne korekty cen przez sprzedawcę, działanie zewnętrznych rozszerzeń w przeglądarce.
Aby użytkownicy poczuli nasze wsparcie, dodajemy bonus do salda.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
dlaczego jest późno na obciążenie cashbacku?
Imram, dzień dobry!
Aby pomóc rozwiązać ten problem, skontaktowaliśmy się z Tobą za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”. Jak tylko nadarzy się okazja, proszę o odpowiedź.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Fatal, złożyłem dwa zamówienia 11/11 i nie ma zwrotu pieniędzy. Jestem bardzo zawiedziona, bo to było całkiem sporo pieniędzy
Dzień dobry!
Chcemy Ci w tej sprawie pomóc. Proszę utwórz zapytanie w dziale obsługi klienta (sekcja "Pomoc", "Moje zapytania"). Będziemy czekać na Twoją odpowiedź, aby pomóc Ci tak szybko, jak to możliwe.
Pozdrowienia,
Zespół LetyShops
Hej ! obsługa się pogorszyła! cache back jest potwierdzony przez długi czas lub w ogóle nie dociera! Wcześniej sprawa została rozwiązana pozytywnie, ale teraz tylko korespondencja! nie ma informacji wizualnych podczas potwierdzania pamięci podręcznej - tylko wiadomości! nie ma przejścia na zdjęcie zamówienia, które można zobaczyć przy potwierdzaniu zamówienia! Nowa gotówka została zaksięgowana terminowo po dokonaniu płatności! ale z potwierdzeniem problemu!
Dobry dzień!
Yuri, cashback jest naliczany automatycznie, gdy tylko partnerzy przekażą prowizję. To wymaga czasu. Czasy oczekiwania są dostępne na stronie sklepu .
Kosztem wizualizacji - właśnie w trakcie ;) Jeśli masz jeszcze jakieś życzenia lub pomysły, możesz podzielić się z nami pisząc na support@letyshops.com.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
była aktywacja, jest czas przejścia, są zakupy, przesłane zrzuty ekranu, gotówka i zakupy się nie pojawiają, napisałem do serwisu, rzuciłem bonus 135,26 zł, ale nie zgadzam się, bo za pierwszą rejestrację dostałem konto premium ze zwrotem 30%, wiedziałem i słyszałem o Letishop, nie korzystałem z cashbacków, uważałem to za zbędną rutynę, ale ponieważ często kupuję z Aliexpress uznałem, że pieniądze nie są zbyteczne, no cóż, to to moje pierwsze doświadczenie do tej pory, czekam na odpowiedź, zgłosiłem problem do serwisu, w przyszłości napiszę wynik (
Dobry dzień!
Dziękujemy za dołączenie do nas;)
Konto Premium zwiększa bazową stawkę cashbacku o 30%.
Na przykład, jeśli zwykła stopa zwrotu gotówki w sklepie wynosi 3%, biorąc pod uwagę konto Premium, zostanie przyznane 3% + 0,9% (30% z 3) = 3,9%.
Nie możemy zapewnić 30% kwoty zamówienia, jeśli sobie tego życzymy. Bo my sami takiej nagrody nie otrzymujemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
dlaczego po zakupach 12 i 14 listopada NIC nie wyświetlało się w pamięci podręcznej
Dobry dzień!
Vladimir, aby zrozumieć przyczyny utraty cashbacku i pomocy, stworzyliśmy apel do służby opiekuńczej. Niestety nie otrzymaliśmy Twojej odpowiedzi :(
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jedna gwiazda to nie AliExpress, ale ta usługa zwrotu pieniędzy. 11.11 od godziny 11:00 aplikacja mobilna do przejścia nie działała. Próbowałem go z różnych urządzeń. A nawet gdy zadziałało, nie wszystkie cashbacki się pojawiły. Napisałem o tym do działu wsparcia. Odpowiedź: "AliExpress nie przekazał nam informacji o twoich zamówieniach. Na podstawie ilości zamówień i utraconego zwrotu gotówki, ponieważ nie otrzymaliśmy w ogóle żadnej nagrody od AliExpress, maksymalna kwota odszkodowania została zaksięgowana na saldzie. Rozumiemy, jak zdenerwowany jesteś tą sytuacją. My sami oczekujemy, że większość zamówień Ali nadal zostanie do nas załadowana, a wszystkie zwroty gotówki zostaną przelane. Być może przyczyną straty jest duża liczba zamówień, które zostały złożone w tym okresie a po stronie Ali wystąpiły problemy techniczne z przesyłaniem informacji lub naprawianiem tagu, który zmieniłeś i dokonałeś u nas zakupu. Nie ma słów o jego zastosowaniu, jego praca im odpowiada, dlatego nie poprawią „ościeżnic”. Wcześniej nie zauważyłem takiej zgody dla LetyShops, przez długi czas z nimi. Ale wygląda na to, że czas się pożegnać :(
Denis, dzień dobry!
Przepraszamy za brak odpowiedzi na komentarz. Rzeczywiście, na początku sprzedaży nasza strona nie działała. Zrobiliśmy co w naszej mocy, aby jak najszybciej to naprawić.
Postaramy się zapobiec powtórzeniu się podobnych sytuacji.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Straszna obsługa, zrobiłem wszystko jak napisano w instrukcji, obsługa zapewnia, że ali nic im nie wysłał (oczywiście nie mam możliwości sprawdzić, ale nie wierzę ani słowem), zrobiłem nie brać towaru celowo, gdy rabat był 2 tys. więcej (to był kardynalny błąd) zdecydowałem, że poczekam do przełożenia lotu (drugi błąd, trzeba było skontaktować się z innymi skrytkami, dzwonek był wcześniej od 0,5% ). Otóż ostatnia kropla była, gdy Fly dodał nie tylko, że nie ma nic (myślę, że to jest rożnie), ale też mówią, że nie było przejść. Nie obchodzą mnie twoje problemy z oprogramowaniem, od dawna używam twojej pamięci podręcznej i nie mam analogów (ale po pojawieniu się tej wiadomości, ponieważ nie chcę mieć z tobą więcej interesów) Wycofuję moje pieniądze i nie zamierzam dłużej znosić twojej bestialskiej postawy.
Dobry dzień!
Rozumiemy, że jesteś zdenerwowany. Zaufaj nam, my też. Sytuacje utraty cashbacku też są dla nas nieprzyjemne :(
Jeśli zakup nie wyświetla się automatycznie na koncie osobistym naszego serwisu, nie otrzymujemy niczego od naszych partnerów. To prawda.
Mamy szczerą nadzieję, że będziecie Państwo nadal z nami współpracować.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops