Dziękuję za opiekę nade mną
Dzień dobry
Aleksandrze, dziękujemy, że jesteś z nami! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zwrot gotówki i operacje są na ogół dobre, ale są bezużyteczne, jeśli nie dotrzymuje się zobowiązań. Dokonałem zakupu w sklepie El Corte Inglés korzystając z pokaźnego zwrotu gotówki, transakcja nie powiodła się (co zdarza się dość często) i musiałem zgłosić roszczenie. Po czterech miesiącach oczekiwania i kilku skargach otrzymałem bon na znacznie niższą kwotę, niż ustalono w regulaminie zakupu, a sprawę zamknięto, tłumacząc, że sklep nie odpowiedział na moje zapytanie. Uważam, że umowy zawarte przez Letyshops ze swoimi sklepami i oferowane na tej platformie są bardzo nieuczciwe. Od tej pory będę szukać innych alternatyw.
Cześć, Diego.
Dziękujemy za pozostawienie opinii. Bardzo nam przykro, że spotkała Cię taka sytuacja.
Podobnie jak Ty, jesteśmy również zainteresowani przyznawaniem zwrotu gotówki. Utrata zwrotu gotówki może nastąpić z kilku powodów: naruszenia regulaminu sklepu, przedłużonej płatności (ponad godzinę), wykorzystania kodów promocyjnych. Jeśli z jakiegoś powodu cashback się nie pojawi, oznacza to, że sklep nie wysłał żadnego odszkodowania za zamówienie. Staramy się więc zrekompensować użytkownikowi przynajmniej część cashbacku, którego nie otrzymał z naszych środków.
Niestety, nie otrzymaliśmy odpowiedzi ze sklepu odnośnie Twojego zamówienia. Rozumiemy, że nie jesteś zadowolony z rozwiązania i że przyznany Ci bonus nie odpowiada zwrotowi gotówki, ale nie możemy zrobić nic innego :(
Mamy nadzieję, że pobyt u nas przypadnie Państwu do gustu i że znów się nie zawiedziecie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobra usługa cashback. Wszystkie zakupy odbyły się, co jest typowe, niemal natychmiast. Wystąpiło opóźnienie w zwrocie gotówki za czek, ale wina leżała po stronie reklamodawcy. Problem rozwiązano w ciągu 3 dni. Jak tylko uzbierałem minimalną kwotę, wypłaciłem ją i w ciągu pół godziny pieniądze zostały przelane na moją kartę. Szanuj i szanuj! Jak dotąd nie było żadnych problemów.
Wasza usługa uzależnia)) Chcę kupić więcej)) Cashback jest naliczany prawidłowo, środki są wypłacane nawet szybciej niż mogłem się spodziewać. Dziękuję bardzo za możliwość zaoszczędzenia na zakupach. Życzę pomyślności w służbie)
Dzień dobry, Julio!
Fajnie, że jesteś zadowolony z usługi :)
Dziękuję za miłe słowa!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wypłata środków działa. ALE! Istnieje jednak jedna istotna wada: przy zwiększonym cashbacku zakup nie jest rejestrowany ponownie po przejściu z aplikacji. Przy ubieganiu się o zwrot utraconych środków, wyliczenie odbywa się na podstawie minimalnego procentu.
Dzień dobry
Irina, procent zwrotu gotówki w serwisie nie ma wpływu na jego ustalenie. Przyczynami strat mogą być:
- rozszerzenia i programy antywirusowe zainstalowane w przeglądarce;
- odwiedzanie innych zakładek podczas realizacji zamówienia;
- nieprzestrzeganie regulaminu sklepu lub zasad składania zamówień z wykorzystaniem cashbacku .
Ważne jest, aby w zgłoszeniu podać dokładny czas dokonania zakupu, ponieważ system automatycznie obliczy i sprawdzi tę informację.
Zwrot gotówki za Twoje zamówienia został naliczony biorąc pod uwagę stawkę last minute :)
Jeśli masz jakiekolwiek pytania, możesz zawsze skontaktować się z naszym działem obsługi klienta .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobra robota, przedostatni cashback rozwiązał mój problem po prostu świetnie. Jestem Ci bardzo wdzięczny. Zawsze pozostawaliśmy w kontakcie, to dobrze. Kłaniam się i raduję. Dziękuję za wszystko
Dzień dobry
Yuri, dziękuję za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią.
Przekazaliśmy wyrazy wdzięczności naszym kolegom :) Jeśli masz jakieś pytania, napisz. Zawsze gotowi do pomocy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko szybko, przejrzyście, profesjonalnie. Zdecydowanie polecam!!!
Dzień dobry
Władimirze, dziękujemy za wysoką ocenę usługi :) Pracujemy dla Ciebie!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zainstalowałem go niedawno i nie używam go często, ale już wypłaciłem 800 rubli, i to szybko! Teraz będę korzystać z aplikacji częściej!
Dzień dobry
Rinat, chętnie sprawimy, że Twoje zakupy będą bardziej opłacalne :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops