Prawie wszystko jest wspaniałe w Waszych usługach. Szybka realizacja zakupów, rozwiązywanie sporów dotyczących opłat pobieranych przez sklepy. Ale jest jeszcze jedno nieistotne „ale”. Limit wypłat jest zbyt wysoki i nie ma wystarczającej liczby sklepów, co chciałbym zobaczyć. Generalnie wszystko jest w porządku. Dziękujemy całemu zespołowi za poważne i odpowiedzialne podejście do pracy.
Dzień dobry
Andrey, dziękuję za Twoją opinię. Weźmy to pod uwagę.
Skontaktowaliśmy się z Tobą drogą mailową, aby wyjaśnić, które sklepy chciałbyś zobaczyć wśród naszych partnerów. Będziemy wdzięczni za odpowiedź :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź. Nie zdążyłem nawet złożyć wniosku o wypłatę środków, a pieniądze już były na koncie. Jesteście najlepsi, to przyjemność pracować z Wami. Uwielbiam cały zespół Letyshop.
Dzień dobry
Natalie, dziękujemy za tak wzruszający komentarz :) Cieszymy się, że jesteś z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękujemy za Państwa sumienną i szybką pracę nad rozwiązaniem zaistniałych problemów. Wszystkie problemy zostały rozwiązane w najkrótszym możliwym czasie. Szczególne podziękowania należą się Kiryłowi Melnikowi za jego kompetencje i umiejętności komunikacyjne.
Dzień dobry
Igor, dziękujemy za poświęcenie minuty na pozostawienie opinii :) Przekazaliśmy naszą wdzięczność menadżerowi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Aby wypłacić środki, musisz zgromadzić co najmniej 500 rubli. zwrot gotówki. Zastanów się, ile musisz kupić, aby otrzymać taki zwrot gotówki. Bardzo negatywna opinia o stronie.
Dzień dobry
Obowiązuje limit przy składaniu wniosku o wypłatę. Wynosi 500 rubli. Opłatę za przelew pokrywa nasz serwis. Program poleceń i zwrot gotówki pomogą Ci szybciej zgromadzić fundusze:)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękujemy zespołowi LetyShops za ich pracę i życzymy powodzenia! Świetna obsługa, wszystko mi się podobało. Nadal robisz zakupy i wydajesz pieniądze, a dzięki usłudze LetyShops otrzymujesz także zwrot gotówki za swoje zakupy. Wydaje się, że to drobnostka, ale miła. Szkoda, że nie wszystkie sklepy współpracują z LetyShops.
Dzień dobry
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią :) Cieszymy się, że mogliśmy służyć pomocą!
W sprawie łączenia sklepów. Skontaktowaliśmy się z Tobą przez e-mail, aby wyjaśnić listę partnerów, którymi jesteś zainteresowany. Być może uda nam się ich połączyć.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
W mojej szczerej recenzji Bardzo dobra robota, bardzo mi się podobała. Kupiłem wiele przedmiotów z wielu stron i zarobiłem mnóstwo gotówki w gotówce, którą również przelano na moje konto bankowe. To bardzo prosty i łatwy sposób na zarabianie pieniędzy na zakupach.
Cześć.
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że otrzymujemy takie opinie :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem w szoku) W ogóle nie spodziewałam się, że to zadziała)) Dostałam większy cashback! Fajny! Polecę każdemu :)
Dzień dobry
Świetnie! Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że zakup okazał się nie tylko przydatny, ale i opłacalny. ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Usługa naprawdę działa, nie ma żadnych usterek, wszystko mi się podoba, wielkie podziękowania dla zespołu!
Dzień dobry
I dziękujemy, że jesteście z nami! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops