Najlepsza aplikacja do tej pory. tak trzymaj
Dzień dobry
Staramy się :) Dziękujemy, że jesteście z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko mi się podobało, ale denerwujące jest to, że za drogie zakupy trzeba dostawać zwrot gotówki! Sami nigdy nie pobierają żadnych opłat, jedynie drobne kwoty.
Cześć, Siergiej!
Otrzymujemy ze sklepu wszystkie informacje dotyczące zamówień użytkowników. Proces ten odbywa się automatycznie i nie ma wpływu na kwotę zakupu.
Jeśli będziesz mieć pytania dotyczące przyznawania zwrotu gotówki w przyszłości, skontaktuj się z nami. Zawsze jesteśmy gotowi pomóc. :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo podobała mi się obsługa, dużo gorących promocji cashback, bardzo szybka wypłata pieniędzy
Wszystko jest szybkie i uczciwe. Dobrze zrobiony!
Dobrze zrobiony!!! Bardzo, bardzo poważna usługa! Polecam każdemu!
Obsługa wcale nie jest najlepsza. Nie można wypłacić środków, trzeba zebrać 500 rubli, żeby wypłacić, kolejny wariatkowo, za pośrednictwem tej usługi kupuje się towary drożej. A teraz powiedz mi, po co mam wypłacać pieniądze na telefon, skoro tak bardzo ich potrzebuję? Kolejny przekręt... Bardzo źle. Oddajcie mi książkę skarg, to biuro powinno zostać zamknięte.
Cześć!
Usługa ma minimalną kwotę wypłaty. Wynika to z faktu, że płacimy prowizję za przekazanie płatności. Otrzymujesz zwrot gotówki w pełnej wysokości na swoje konto, a jego kwota wynosi 500 rubli. pozwoli Ci doświadczyć korzyści zakupów w LetyShops.
Nie mamy wpływu na ceny towarów w sklepie.
Mamy nadzieję, że zmienisz zdanie. :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z tej wspaniałej usługi od dłuższego czasu. W rzeczywistości pieniądze te można wypłacić bezpośrednio na kartę. Dużo świetnych ofert i bardzo dobra obsługa klienta. Polecam
Dzień dobry
Vitalina, dziękujemy za komentarz :) Świetnie, że jesteś z nami już ponad rok!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem głęboko oburzony! Nie można wypłacić środków! LetyShop twierdzi, że należy spróbować użyć innej karty, ale innej karty nie ma... I są obawy, że zostaną zhakowane... Używam RNKO „Payment Systems” i tutaj piszą, że LetyShop próbuje uzyskać dodatkowe informacje o karcie!!! Wypłacam pieniądze z innych sklepów, bez problemów! Już drugi tydzień walczę o wypłatę 80 rubli! ))) Nawet przestali rozmawiać, po prostu życzą mi "dobrego dnia"... pewnie sobie ze mnie żartują! )))) Założyciele mają siedzibę na Węgrzech. Ja też wysłałem im list.
Dzień dobry
Władimirze, przeczytaliśmy apel.
Żądania wypłaty są odrzucane, ponieważ system płatności nie może przelać środków na Twoją kartę. Powód: karta nie akceptuje płatności od osób prawnych, a takimi jest LetyShops. Prosimy o wybranie innej metody wypłaty środków lub skontaktowanie się z organizacją, która wydała kartę, w celu wyjaśnienia szczegółów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z tej usługi od nieco ponad roku. W rzeczywistości jest to miły bonus do każdego zakupu i możliwość znalezienia odpowiednich produktów z cashbackiem i w rozsądnej cenie. Nie widzę powodu, dla którego nie miałbym z tego korzystać.
Dzień dobry
Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami ze współpracy :) Cieszymy się, że mogliśmy być pomocni!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Super aplikacja dzięki której wraca do nas część wydanej kwoty. Rozszerzenie (wtyczka) do przeglądarki Chrome przypomina o możliwości uzyskania cashbacku podczas robienia zakupów w Internecie. Uważam, że przyspiesza i przede wszystkim ułatwia korzystanie z serwisu. Wypłata zaoszczędzonej gotówki dotarła na moje konto już następnego dnia! Jak najbardziej polecam wszystkim, którzy robią zakupy w internecie!
Dzień dobry!
Cieszymy się, że możemy pomóc zrobić Państwa zakupy korzystnymi. :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops