Jestem bardzo zadowolony. Jest bardzo łatwy w obsłudze, ma dużą liczbę sklepów i oferuje wiele promocji zwiększających cashback, gdy robisz zakupy w różnych sklepach. Nigdy nie miałem problemów z otrzymaniem zwrotu gotówki lub wypłatą pieniędzy, mimo że sporo robię zakupów w Internecie. Ja również nie miałem żadnych problemów z tą aplikacją, a korzystam z niej już ponad rok.
Cześć!
Dziękujemy bardzo za pozostawienie komentarza na temat naszej pracy. Doceniamy, że jesteś z nami ❤
Usługa niezawodna, łatwa w obsłudze i nie wymagająca dodatkowego wysiłku. Środki są gromadzone systematycznie. Ponadto integruje funkcje takie jak śledzenie cen i sugestie sklepów z podobnymi produktami, które oferują zwrot gotówki.
Dzień dobry!
Vitaliy, dziękuję za wysoką ocenę :)
Nie ma lepszej usługi! Jesteśmy razem już trzy lata. W tym czasie zwróciłem już 30 000 rubli. Wszystko jest jasne i na temat, wszystkie kwestie są zawsze rozwiązywane na korzyść klienta! Zdecydowanie polecam.
Dzień dobry
Cieszymy się, że jesteś z nami! :)
Zarabiam pieniądze z LetyShops już od 3 lat i wszystko jest zawsze jasne. Jedyne, do czego musisz się przyzwyczaić, to nie zapomnieć o wejściu na stronę zakupów za pośrednictwem aplikacji LetyShops.
Dzień dobry
Zalecamy zainstalowanie naszego rozszerzenia przeglądarki. Przypomni Ci o możliwości otrzymania zwrotu gotówki :)
Dzień dobry, przyjaciele i czytelnicy! Dzisiaj chciałbym się z Wami podzielić moją opinią, którą wyrobiłem sobie korzystając z usługi cashback Letyshops. Wypłacają pieniądze, wprawdzie nie szybko, ale wypłacają! Oni nie oszukują! Bardzo wygodna usługa!!! Radzę każdemu spróbować! Nie pożałujesz!
Dzień dobry
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią :) Życzymy udanych zakupów!
Właśnie udało mi się uzyskać mój pierwszy cashback :) w kolejce czekają kolejne! Jak tak dalej pójdzie to więcej uzyskam za pomocą cashback niż na lokatach. Nie spodziewałam się, że to będzie takie proste. Robiąc codzienne zakupy w internecie można odkładać grosik do grosika.
Dzień dobry!
Dziękujemy za miłe słowa.
Cieszymy się, że jest Pani z nami:)
Rozwiązaliśmy problem dzięki zwrotowi gotówki, który sklep odrzucił, mimo że wcześniej usunąłem wszystkie informacje dotyczące płatności, z wyjątkiem informacji o dostawie od firmy transportowej. Dziękuję!
Dzień dobry, Stanisławie!
Cieszymy się, że możemy być przydatni :)