Dziękujemy zespołowi, pracujecie dobrze i szybko!
Dzień dobry
Oleg, chętnie spróbujemy dla Ciebie ❤
Dobra aplikacja, chociaż nie działa we wszystkich sklepach. Szkoda.
Cześć, Natalia.
Daj nam znać, które sklepy chciałbyś zobaczyć w naszej usłudze, a my dołożymy wszelkich starań, aby rozpocząć obsługę.
Cześć! Byłem bardzo zadowolony z pracy Służby Opiekuńczej. Miałem jedno pytanie do LetyShops, a chłopaki pomogli mi je rozwiązać tak szybko, jak to było możliwe, i rzeczywiście, z prawdziwą troską. Byłem mile zaskoczony tak wrażliwym i troskliwym podejściem. Szczególne podziękowania dla Andrieja Fiodorowa za jego delikatność i takt. A także - poczucie humoru! Za każdym razem, gdy się z nim komunikowałem, uśmiechałem się i pozostawiałem miłe wrażenie. Dobra robota chłopaki! Powodzenia!!!
Dzień dobry
Eleno, dziękuję Ci bardzo :) Słowa wdzięczności zostały już przekazane Andreyowi. Jest bardzo zadowolony.
Zawsze chętnie się Tobą zajmiemy.
Dziękujemy, że jesteście z nami!
LetyShops - uczciwy cashback! Zwrot procentu z każdego zakupu, możliwość pasywnego dochodu bez konieczności inwestycji. Nie tylko na stronie internetowej, ale także przez aplikację! Zarówno strona jak i aplikacja są bardzo proste i przystępne w obsłudze. Szybka reakcja wsparcia technicznego. Szybkie i bezproblemowe zwroty.
Dzień dobry
Ekaterina, dziękujemy za miłe słowa na temat usługi :) Cieszymy się, że mogliśmy być pomocni!
Doskonała obsługa, zwrot pieniędzy w ciągu kilku minut
Pozdrowienia!
Dziękujemy za opinię. Jesteśmy szczęśliwi :)