Zwrot gotówki można wygodnie wypłacić na kartę. Opłaty są pobierane niemal natychmiast po zakupie. Uczciwa aplikacja, bardzo wygodna!
Obsługa sprawna i szybka. Zdecydowanie polecam wszystkim moim znajomym. Dziękuję!
Wszystko super, podoba mi się nowa funkcja - wyszukiwanie według produktu. Zwrot gotówki jest naliczany, jednym słowem „wszystko działa”
Super obsługa, chociaż procent zwrotu gotówki mały, ale wszystko działa. I wszystko kończy się wspaniale
Dzień dobry
Dziękuję za odpowiedź :)
Staramy się negocjować z naszymi partnerami najkorzystniejsze stawki cashbacku. Dzięki programowi lojalnościowemu , procentowi spalania oraz programowi poleceń możesz uzyskać doskonałe korzyści.
Bardzo podoba mi się ta usługa, jest wygodna, wszystko jest w jednym miejscu, zamówienia są składane szybko, zawsze informują o promocjach. Zwrot gotówki następuje szybko. Kilku przyjaciół przyłączyło się do mojej rady.
Dzień dobry
Dziękujemy, Victorio, za polecenie naszych usług.
Nie zapomnij o programie poleceń "Zaproś znajomego" ;)
Słyszałam już wcześniej o letyshopach, ale nigdy tak naprawdę nie rozumiałam, czym one są i do czego służą. Mimo to korzystam z nich od roku z wielką przyjemnością i odzyskuję część wydanych pieniędzy. To jest naprawdę fajne. Największy cashback, jaki otrzymałem, wyniósł 1321₽ przy zakupie za 6665₽ – to niesamowite, oczywiście inni są skromniejsi, ale trzeba łapać te większe cashbacki. )))))) Naprawdę pokochałam letyshops i polecam je każdemu!
Wow! Fajny!
Dziękujemy, że jesteście z nami ❤❤❤
Korzystałem z kilku podobnych serwisów, ale ostatecznie zrezygnowałem z letyshopów, najprostszych i najbardziej dochodowych. Polecam.
Dziękujemy, Sergey :) Cenimy naszą przyjaźń.