Ogólnie rzecz biorąc, jest to świetna aplikacja, są tam usługi i zwiększymy standardowy cashback, ale bardzo często cashback jest zwiększony. Zamówienia nie zawsze pojawiają się na koncie, nie zawsze jest czas i chęć na zbieranie czeków, potwierdzeń zamówień w celu otwarcia odwołania, więc nie otrzymałem części środków. Aktualnie złożono jedno odwołanie w sprawie podwyższenia stawki (o 800 UAH), zobaczymy, czy coś się zmieni.
Fajna aplikacja, szczególnie dla tych, którzy często robią zakupy online
Wielkie podziękowania dla programistów i zespołu za ich pracę! Przystępny, przejrzysty interfejs, minimum usterek, maksimum przyjemności materialnej! W końcu, zniżka zawsze jest miła!
Dziękuję, Anno ❤
Wygodna obsługa, ale nie we wszystkich sklepach - kilkakrotnie spotkałem się z sytuacją, że sklep nie odpowiadał, a po upływie czasu otrzymałem jedynie niewielki (mniejszy niż ten, który powinien być objęty zwrotem gotówki) bonus od Letyshops
Dzień dobry, Ksenio!
Niestety, są sklepy, które przez długi czas nie rozpatrują wniosków o zwrot utraconego cashbacku. Nie możemy prosić Cię, żebyś czekał kilka miesięcy. Ponieważ zakupu dokonano za pośrednictwem naszej usługi i liczyłeś na zwrot gotówki, przyznajemy Ci bonus, aby Cię uszczęśliwić :)
Pod tym linkiem znajdziesz kilka wskazówek, jak uniknąć utraty zwrotu gotówki.
Świetna obsługa, dobry procent zwrotów i szybka wypłata.
Dziękuję, Romanie!
Próbujemy :)