*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Доброго часу всім! У нас є магазин комп'ютерного комплектуючого і ми робимо знижку своїм клієнтам за рахунок вкладень у кешбек LETYSHOPS, але останнім часом очікувані нарахування знизилися майже в 2 рази! Як можна повернутись хоча б до 5-6%?
Добридень!
Наші користувачі отримують максимально можливий розмір кешбеку.
Ви можете збільшити ставку за умови підвищення Lety-статусу або скористатися Lety-кодами, які можна отримати під час акцій. Слідкуйте за нашими новинами в соціальних мережах, заходьте в гості на сайт, щоб дізнаватися про всі акції першими і нічого не пропустити :)
З повагою,
команда LetyShops
Вчора зробив замовлення на алікеспрес, кешбек не з'явився в статусі "Очікування". Зазвичай відразу надходить повідомлення про те, що кешбек пройшов
Добридень!
Вже створили звернення до служби турботи, щоб розібратися у причині. Менеджер зв'яжеться з вами у розділі "Допомога" особистого кабінету.
З повагою,
команда LetyShops
Уже в течение нескольких минут после покупки появился кешбек со статусом "в ожидании". Очень оперативно
Аліекспрес то в порядку, а ось система ваша леті намагається щоразу обдурити, замовлення на >1,5к - пише суму замовлення тут на 99р і від цієї суми веде прорахунок кешбеку, так і сервіс слабенький, що гаряча лінія нема про що в додатку, чекаю на розгляд
Добридень!
Зв'язалися з вами у зверненні, щоб детально розібратися та описати причину різниці у сумах замовлень під час передачі інформації від партнерів. Зворотного зв'язку не отримали.
Гаряча лінія на нашому сервісі недоступна. Ви можете написати менеджеру в онлайн-чат або створити звернення. Завжди готові допомогти.
З повагою,
команда LetyShops
Вони не повернули кешбек, і коли я звернувся з проханням до уваги, вони мене проігнорували.
Добрий день.
Просимо вибачення, що довго не відповідали. Через велику кількість запитів менеджери служби підтримки обробляють запити по черзі. Ми працюємо, щоб допомогти нашим клієнтам якомога швидше. Повірте, ваша справа не залишиться без відповіді. Спасибі за розуміння.
З повагою,
Команда LetyShops
Я щойно зробив покупку на Aliexpress і не знаю, де це відобразиться в letyshops
Добрий день.
Ми раді допомогти вам вирішити вашу проблему. Будь ласка, створіть запит до служби підтримки (розділ «Довідка», «Мої запити») Ми будемо чекати вашого повідомлення.
Вітаю,
Команда LetyShops
Перший раз це спрацювало, другий раз і покупка в іншому магазині перестала працювати, я надіслав скаргу, вони зі мною ніколи не зв'язувалися, вони не ризикують своїми діями
Добрий день.
Ми бачимо, що для вирішення вашої ситуації ви вже створили запит до служби підтримки клієнтів. Менеджер допоможе вирішити це питання.
Вітаю,
Команда LetyShops
Кешбек не з'явився.
Дмитре, добрий день!
Для вирішення питання створили звернення до служби турботи. На жаль, менеджер не отримав вашої відповіді із запитуваною інформацією. Будь ласка, перевірте пошту та розділ "Допомога", "Мої звернення". Обов'язково допоможемо :)
З повагою,
команда LetyShops
Робив торік покупки через сайт letyshops і після помітив, що протягом декількох місяців не відобразилося жодної інформації. Вже давно покупки отримав та підтвердив. Але ж у списку моїх покупок немає. Писав на техпідтримку, а у відповідь тиша. Не користувався рік повернувся спробувати можна змінилося ... Нічого все так само.
Добридень!
Олександре, в нашій системі не було зафіксовано звернень у службу турботи з вашого облікового запису, тому ми створили тикет від вашого імені. На жаль, не отримали відповіді. Написати менеджеру можна через пошту або розділ особистого кабінету "Допомога", "Мої звернення". Будемо раді допомогти розібратися у ситуації.
З повагою,
команда LetyShops