*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
В основному всі чудово допомагають - якщо не прийшов товар то обов'язково повернуть гроші. спасибі
Дуже задоволений, що AIiexpress зі мною поряд. Сподіваюся більш м'які пропозиції для мене. Товари, отримані мною, повністю мене влаштовують, гарної якості, вигідні пропозиції. Спасибі що ви є.
Класне додаток, але не всі товари долітають до мого міста
Добридень!
Рекомендуємо звернутися на підтримку магазину для уточнення інформації про доставку посилок.
З повагою,
команда LetyShops
26 вересня я зробив замовлення на Aliexpress через цю сторінку, яке вже стягнуто зі свого банківського рахунку. Через кілька днів я увійшов у свій обліковий запис Aliexpress, щоб перевірити, коли я збираюся отримати своє замовлення, і, на мій подив, у моєму акаунті Aliexpress немає запису про моє замовлення, яке було стягнено. Рішення, яке вони мені дають: НІ! Чогось подібного зі мною ніколи не було, і я вперше користуюся letyshops, тому не знаю, чи була проблема при вході на AliExpress за посиланням на цій сторінці чи з самого магазину ... Подивимося, чи хтось може дати мені рішення.....
Добрий день.
Ми вирішимо вашу ситуацію. Ми створили консультацію до служби уваги. Ви можете написати консультанту на пошту або в розділ особистого кабінету «Довідка», «Мої запити». Будемо чекати вашого повідомлення».
Вітаю.
Команда LetyShops
Усе реально працює! Вже третій рік користуюсь цією програмою! Однозначно раджу!
Дуже гарний додаток