*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Гарна організація, зручна програма! Чесні розіграші призів! кажу як переможець, якому пощастило виграти та отримати один із головних призів :)
не приходять кешбеки
Добридень!
Надішліть, будь ласка, скріншоти замовлень у відкритому обігу #1751314.
Наш менеджер чекає на інформацію, щоб скоріше допомогти.
З повагою,
команда LetyShops
у мене останнім часом не зараховується кешбеш при купівлі товарів із Аліекспрес.
Добридень!
Миколо, давайте разом розберемося в ситуації. Ми вже створили звернення до служби турботи та чекаємо на ваше повідомлення. Написати менеджеру можна через пошту або розділ особистого кабінету "Допомога", "Мої звернення".
З повагою,
команда LetyShops
де моє замовлення? все оплатила, а прийшов лише один пункт замовлення, і той іншого формату! ще двох позицій НІ! поверніть гроші, я їх не на панелі заробила!
Доброго дня, Маріє!
Для уточнення деталей на замовлення рекомендуємо написати продавцю.
З повагою,
команда LetyShops
Довге очікування нарахування КБ. Миттєве виведення на карту.
Вітаю!
Для кожного магазину є терміни зарахування кешбеку.
Їх можна побачити у описі партнера на нашому сайті. Як тільки отримуємо підтвердження від партнерів, кешбек вирушає на ваш баланс :)
З повагою,
команда LetyShops
Магазин чудовий, але він не дає мені платити через PayPal, і у мене є гроші, ймовірні збої з’єднання між платформами, будь ласка, вирішите найближчим часом купити
Добрий день.
Наш сервіс не впливає на оплату в магазині AliExpress. Радимо звернутися в службу підтримки магазину для отримання додаткової інформації.
Вітаю!
Команда LetyShops.