*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
З моїми останніми покупками у мене є серйозні проблеми, вони завжди реєструються з іншим номером замовлення, в Aliexpress ви купуєте з номером замовлення, а в lettyshops він виходить з іншим номером, що створює проблему, що замовлення ніколи не підтверджуються, я зробив кілька запитів, і вони ніколи не були вирішені для мене. Жахливе обслуговування.
Добрий день.
При покупці на AliExpress номери замовлень в особистому кабінеті LetyShops і в магазині можуть не збігатися. На зарахування кешбеку це не впливає. Просимо вибачення, що довго не відповідали. Менеджер відповість вам дуже скоро. Гарного дня.
Команда
LetyShops.
Відмінні товари та магазини, все достовірно. Ціни хороші
Чудовий магазин. Замовив батарейку на телефон, надіслали за місяць. Дуже задоволений, це швидко. Кешбек нарахували за 2 тижні.
LetyShops - класна тема! Все дуже просто та зрозуміло. Миттєво переходиш на сайт покупок. Кешбек пристойний. Рекомендую!
сервіс непоганий, кешбек також. гроші та транзакції, замовлення все бачить. хотілося б більшого повернення коштів, але ж розробникам теж треба щось їсти) спасибі за непогану можливість повернення частини коштів. побажання є одне: можете розширити список магазинів партнерів, я раніше з багатьох іноземних сайтів речі замовляв, але лети їх не відображає у партнерах
Добридень!
Дякуємо за високу оцінку сервісу;)
Будемо вдячні, якщо повідомите назву магазинів/сервісів, які хотілося б бачити у списку наших партнерів.
З повагою,
команда LetyShops
Дуже рада, що LetyShops працює дуже швидко. Тільки подала заявку на виведення коштів і не пройшло й 3 хвилини на карті. Спасибі. Успіхів команді LetyShops.
Привіт, хочу вашої допомоги. Замовила у цього продавця гарний браслет для жінок від MISANANRYNE 20 штук, на AliExpress і оплатила доставку за 7 днів, замовлення оплачено 04.09.2019 і сьогодні 17.09.2019, але товар не прийшов, і продавець відповідає на мої повідомлення, коли хоче, дякую.
Привіт.
Софія, у нас немає інформації про доставку вашого замовлення. Ми рекомендуємо вам звернутися до служби підтримки клієнтів AliExpress. Ось посилання .
З повагою,
Команда LetyShops
При першій покупці з Кешбеком використав код 2х і був преміум 30% як для новачка. Замовлення зробив – кешбек захищали, але вже прийшло більше тижня, як отримав замовлення та завершив угоду на Аллі, а кешбек так і не зарахували. Натомість друге замовлення який робив без Преміум 30% та про-мо кодів – зарахували через 3 дні, як отримав замовлення та завершив угоду. Хотів купити преміум і зробити ще замовлення – тепер ось не впевнений.
Добридень!
Як показує практика, замовлення в особистому кабінеті на сайті магазину перебуває у статусі "Обробка платежу" близько 18 днів після підтвердження. Коли статус змінюється на "Завершено", кешбек протягом кількох днів зараховується на баланс. Потрібно трохи почекати :)
З повагою,
команда LetyShops