*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
чому мало кешбек на телефон Я ж замовив телефон за 5500 мені дали всього лише 40 руб хіба так справедливо тут написано 5% кешбек це виходить обман людей
Добридень!
Ставка кешбеку за замовлення в AliExpress залежить від категорії товару. Відсоток за покупку телефону – 1.5%. За замовлення з деяких магазинів – 0.5%.
У вашому обліковому записі нам не вдалося знайти замовлення, сума якого 5500 рублів, а кешбек - 40 рублів. Якщо кешбек нарахувався неправильно, повідомте нам, будь ласка, до служби турботи.
З повагою,
команда LetyShops
Це круто, це добре, це супер, просто молодці!
CashBack працює. Все чітко.
Купив за посиланням 5 днів тому. Зараховано 0...
Добридень!
Олексію, давайте разом намагатимемося розібратися, чому кешбек не з'явився. Чекаємо на повідомлення в обігу #1789243. Написати менеджеру можна через пошту або розділ особистого кабінету "Допомога", "Мої звернення".
З повагою,
команда LetyShops
написав на підтримку про те, що після переходу і покупки на aliexpress кеш не прийшов, реакції ніякої, посилку з aliexpress вже отримав, а letyshop мовчить. на дрібні покупки кеш приходить відразу, на великі понад 30 000, як у моєму випадку, повний ігнор. робіть висновки самі. вдалих покупок.
Добридень!
Ми кілька разів писали вам у зверненні #1785831, щоб допомогти. На жаль, відповіді так і не отримали. Можливо, є якась складність при надсиланні листів. Будь ласка, напишіть на нашу пошту support@letyshops.com.
З нетерпінням чекаємо.
З повагою,
команда LetyShops
купую дрібничку кеш нараховується типу 5-7 руб, беру смартфон за 20т.р, * ер тобі а не кеш, лохотрон
Добридень!
Сума замовлення не впливає на нарахування кешбеку.
Щоб розібратися в ситуації та допомогти, ми створили звернення до служби турботи. Написати менеджеру можна через пошту або розділ особистого кабінету "Допомога", "Мої звернення".
З повагою,
команда LetyShops