*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Цей відгук не про AliExpress. Я вже давно користуюся цим кешбек сервісом. ніколи не було жодних проблем. Але при одному з останніх замовлень приблизно на 275 $ щось не зрослося і кешбек не нарахувався. Після консультацій з фахівцем служби турботи про клієнтів та поданням необхідних підтверджуючих даних, на мій баланс було люб'язно нараховано кілька бонусних рублів, що дорівнює 1,65% від суми замовлення. Це гідний жест. А я було вже засмутився. Воістину служба турботи...
Володимире, добрий день!
Спасибі за хороші слова. Дуже приємно :)
Завжди раді допомогти вирішити питання з кешбеком.
З повагою,
команда LetyShops
все інше - 2,5%, брехня за фактом виходить 2.426% це з купівлі 3 тис
Добридень!
Зв'язалися з вами у зверненні, щоб розібратися у ситуації докладніше.
Відсоток кешбеку становив 2.5%. Різниця у сумі замовлення на сайті AliExpress та на нашому сервісі пов'язана з перерахунком та конвертацією валют, у яких магазин веде грошові операції.
З повагою,
команда LetyShops
Я в захваті від LetyShops такого навіть не очікувала. Мені 62 роки, 27.09.19 по розпродажу я замовила телефон в Аліекспрес для сина за 15 тисяч для сина, для мене, я вважаю, занадто шикарний. Мені призначили по SMS кешбек 509 рублів, це більше 1,5 відсотків, як належить для телефонів. Після отримання телефону кешбек не активовано. Я, за допомогою сина, написала претензію, і мені активували всю суму, хоча я як математик за професією, вважаю, що вони пішли мені на зустріч, і за обіцяну цукерку її все ж таки видали. Дякуємо сайту за порядність. Якщо хтось не вірить, мій телефон 8-903-064-09-98. Галина.
Добридень!
Кешбек за ваше замовлення успішно відобразився за даними від партнерів. Щоб не змушувати вас чекати зміни статусу кешбеку, допомогли :)
Пишіть, якщо що!
З повагою,
команда LetyShops
Пристойний магазин з великим вибором товару на будь-який смак та гарною ціновою політикою. Замовляв товар не раз, якістю обслуговування задоволений, ось тільки доставка може запізнитися. Товар приходив саме той, що і замовляв, що відповідає опису на сайті, без пошкоджень у пристойній упаковці.
користуюся додатком вже досить давно, все добре, але з останніми змінами від 15 жовтня стало не так приємно. людей в оману.
Здрастуйте, Валентине!
Умови співпраці з партнерами можуть періодично змінюватися. Ми завжди намагаємося знаходити вигідні варіанти для наших користувачів, тому часто домовляємося про акції, підвищення та надаємо коди на збільшений кешбек.
Ставка 5% є актуальною. Такий відсоток кешбеку надається за товари з категорій "мобільні аксесуари, одяг, предмети інтер'єру, садові приналежності".
З повагою,
команда LetyShops
Сьогодні 19.10.2019 року зробив дві покупки на аліекспресі. Купував смартфон. Тільки після оплати дізнався що майже на всі мої улюблені магазини Xiaomi зменшили кешбек у рази! Мені ніхто не говорив про зміни кешбеку! Листи на мою електронну пошту не надходило! Чому таке неподобство допускаєте? Я ПОСТІЙНИЙ ваш покупець! Ще не разу не виводив гроші, а тільки КОПІЛ в надії отримати хоч на крапельку більше кешбеку! Ви мене навіть не сповістили про ваші зміни! Прошу вас нарахувати мені кешбек! Допоможіть мені ! Я бідна людина!
Добридень!
Список магазинів та ставку кешбеку за товари цих продавців ми отримали від партнерів. Щоб попередити користувачів про зміни, розмістили інформацію 11.10 на сторінці магазину AliExpress у нас на сайті. Кешбек нараховується відповідно до комісії, отриманої за ці замовлення.
Ми цінуємо, що ви давно з нами і сподіваємось на продовження співпраці.
З повагою,
команда LetyShops
Читаю відгуки і дивуюся брехливості коментів. Та ще й % падають. "З 15 жовтня ставки кешбеку змінено на: 1) Категорію "все інше" - 2.5%" Все добре, товариші, а буде ще краще.
Добридень!
Коментарі на відгуки публікуються виходячи із ситуації користувачів. Якщо є зауваження, будь ласка, розкажіть докладніше на нашу пошту help@letyshops.com.
Так, ставки кешбеку було змінено. Якщо AliExpress збільшить розмір винагороди на цю та/або інші категорії, ми обов'язково переглянемо у велику сторону та ставки кешбеку.
З повагою,
команда LetyShops