*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Любава Замовила близько 15 предметів, але жодного купону від магазинів не отримала На жаль
Любава, привіт!
Ми створили від вашого облікового запису #1884983 в службу турботи і готові допомогти. Як тільки з'явиться хвилина, будь ласка, дайте відповідь.
З повагою,
команда LetyShops
11.11.19 Зробив шість замовлень на Aliexpress і не одного замовлення на Кешбек за покупку не зафіксувалося, мабуть, втомилися працювати в letyshops час їх міняти
Андрію, добрий день!
Ми засмучені разом з вами :(
Бачимо, у цій ситуації ви вже створили звернення до служби турботи. При можливості питання з нарахуванням вирішено.
Сподіваємося, більше не виникне труднощів при роботі на сайті.
З повагою,
команда LetyShops
оооо і чому я не читала відгуки .... замість моїх обіцяних 6% я взагалі нічого не отримую або доводиться листуватися пояснюватись що я всі переходи правильно зробила. Надсилати скрини. І у відповідь отримувати те, що швидше за все було відкрито багато зайвих програм і я неправильно перейшла на сайт. ой коротше треба прощатися як і багато.
Ангеліна, привіт!
Ставка кешбеку залежить від тієї категорії, куди продавець відніс товар. Детальніше за ставками можна переглянути на сторінці магазину. Нам надійшла інформація, що ви придбали товар із категорії все інше, тому кешбек порахований за ставкою 2,5+20% (lety-статус) = 3%.
За замовленнями, які не з'явилися автоматично, допомогли з нарахуванням. Менеджер служби турботи дав загальні рекомендації, які допоможуть успішно отримувати кешбек за майбутнім.
З повагою,
команда LetyShops
Я замовляю вже 3 предмет, через вашу програму і нічого не зараховує.
Добридень!
Готові розібратися. Будь ласка, дайте відповідь на звернення #1884776, яке створено через ваш обліковий запис, розділ "Допомога".
З повагою,
команда LetyShops
Як і думав обман все це. Сплатив 4 товари, кеш бек сформувався тільки по одному, робив все за інструкцією, і через мобільну версію і на компуктері.
Добридень!
Давайте разом розберемося у цій ситуації.
Будь ласка, дайте відповідь менеджеру у зверненні, щоб він зміг допомогти з кешбеком :)
З повагою,
команда LetyShops
Суцільний обман, кешбек з двох розпродажів жоден не з'явився, дали подачку у вигляді бонусів за рахунок компанії. Що б ви без нас робили?
Віталію, добрий день!
Ситуації втрати кешбеку нам також неприємні, повірте. У жодному разі не хотіли, щоб склалася така думка.
Сподіваємось, рекомендації допоможуть при оформленні майбутніх замовлень.
З повагою,
команда LetyShops
Дочекавшись знижок у чорну п'ятницю, я зробив вісім покупок 29 листопада. Ще раз перечитав правила і купував у суворій відповідності до них. Купівлю робив після переходу та активації кешбеку. Плагін letyshops для Firefox підтвердив, що кешбек активований, проте через два дні тільки один кешбек з'явився. Інші не з'явилися і знову довелося витрачати багато часу і писати звернення.
Олег, добрий день!
Ми обов'язково допоможемо у цій ситуації.
Заздалегідь вибачаємося за затримку з відповіддю в зверненні.
З повагою,
команда LetyShops
11.11.2019. Зробив п'ять замовлень, на три замовлення кешбек прийшов одразу, але там маленька сума покупки, приблизно 300 руб. за кожну одиницю, кешбек вийшов 10р, 13р та 16р. А ось замовлення на суму 1400р і 4600р кешбеку немає і звертався в службу підтримки і користі немає, кешбек пішов наліво! Зіпсувався LetyShops!
Добридень!
Нарахування кешбеку відбувається автоматично. Сума придбання на це не впливає. Як тільки дані про замовлення надходять до нашої системи, кешбек відображається в особистому кабінеті користувачів зі статусом "В очікуванні". Якщо цього не сталося, винагороду нам не виплачують.
Кешбек за ваші покупки був зарахований бонусом відповідно до ставок, які опубліковані на сторінці AliExpress .
З повагою,
команда LetyShops
Привіт, я роблю покупки через Aliexpress, і вони не накопичуються на мою готівку
Добрий день.
Дякую, що поділилися своєю думкою. Ми відкрили запит до служби підтримки, але, на жаль, не отримали від вас відповіді.
З повагою,
Команда LetyShops