*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
все теж саме, не можу зайти в AliExpress, прощатимемося з вами
Ліліє, привіт!
Вирішити питання можна. Достатньо оновити програму LetyShops (до версії 1.6.0 та вище) та програму AliExpress (до версії 8.2.0 та вище).
Якщо рекомендація не допоможе, дайте знати.
З повагою,
команда LetyShops
ДУЖЕ розчарована в роботі Летішопс! І дуже шкода все ж таки доведеться шукати альтернативу. На розпродажі 11.11. половина замовлень не зафіксувалося ... добре кинули з панського плеча 195руб і якісь по 2руб за квитки. Тут дивлюся днями, у мене зникли всі замовлення рефералів у розпродаж 11.11., хоча повідомлень було чимало. У чорну п'ятницю знову зробила замовлення 9 позицій на понад 10000 руб і знову на зафіксувалося жодне замовлення. У службу підтримки звертатися щоразу втомлює, час свій оцінюю набагато дорожче.
Ларисо, добрий день!
Виплати за замовлення рефералів, зареєстрованих понад рік тому, було скасовано з 7.11. Про це повідомили користувачів поштовим розсиланням. Повідомлення про кешбек після 7.11 надходили вам помилково. Приносимо свої вибачення.
З повагою,
команда LetyShops
Панове покупці в магазинах Алі! У зв'язку з багаторазовими порушеннями магазинами про інформування про кешбек, пропоную після отримання товару виставляти відповідну оцінку магазину з розшифровкою: оцінка 2 за ненадання інформації про кешбек. Може, хоч це їх навчить сумлінності (хоча не факт).
Добридень!
Ми співпрацюємо з магазином не безпосередньо, а через партнерську програму. Винагорода надходить немає від продавців, а безпосередньо від магазину через партнерів.
На втрату кешбеку може впливати кілька факторів, зокрема:
- робота сторонніх розширень у браузері;
- відвідування інших сайтів під час здійснення покупки;
- Порушення умов магазину або наших рекомендацій.
З повагою,
команда LetyShops
робила замовлення з Аліекспрес, товар отримала, відзначила що замовлення отримано. Минуло вже тижнів зо два, кеш бек так і не нараховується. Вже кілька товарів.
Доброго дня, Світлано!
Ми радимо нашим користувачам підтверджувати отримання товарів в особистому кабінеті магазину, однак це не означає, що кешбек буде відразу зарахований. У деяких випадках слід чекати. Зі строками очікування можна ознайомитися на сторінці магазину AliExpress.
З повагою,
команда LetyShops
Дуже часто кешбек не нараховується під час, доводиться писати на підтримку
Добридень!
Кешбек підтверджується, щойно партнери передають комісію за покупку. Деякий час необхідний обробку і передачі інформації. Терміни зарахування доступні на сторінці AliExpress під час переходу.
З повагою,
команда LetyShops
Вітаю! Прочитавши відгуки, зрозуміла, що проблема у мене була не в тому, що я неправильно щось зробила, а справді обманюють людей. 13.11 зробила замовлення, був зафіксований перехід з Вашого сайту на аліекспрес, але при переході посилання «зависало» через Google Chrome, вдалося зробити через Internet Explorer, але як бачимо, даремно я мучилася. Відправили 200 рублів та попрощалися. Також після виведення коштів прощаюся із сервісом.
Добридень!
Ольга, ми чесні із користувачами.
У разі відсутності інформації про покупки в нашій системі нам не виплачують комісію, з якої формується кешбек. На втрату кешбеку можуть впливати сторонні розширення, встановлені у браузері, додавання товару в кошик до переходу з нашого сайту, пошук купонів та їх застосування до переходу від LetyShops, коригування ціни продавцем.
Щоб користувачі відчували нашу лояльність, намагаємось компенсувати кешбек, зараховуючи бонус.
Сподіваємось на продовження співпраці.
З повагою,
команда LetyShops
Реєстрація Кешбеку через комп'ютер без проблем, але якщо я роблю покупку через мобільний, у мене є номер, який не зареєстрований. Я прочитав усі інструкції, маю програму в останній версії та без інших програм у середині, які можуть заважати.
Добрий день!
Ми бачимо, що ви створили запит на втрату кешбеку. Незабаром наш консультант служби підтримки клієнтів відповість і допоможе вирішити проблему.
З повагою,
Команда LetyShops
Зайшов через LetyShops на aliexpress, зробив все за інструкцією, оплатив товар, а замовлення навіть тут не відобразиться і нічого не нараховано, навіщо тільки скачував.
Олександре, добрий день!
Ми зв'язалися з вами у спілкуванні, щоб допомогти з кешбеком. На жаль, відповідь із запитуваною інформацією не надійшла. Будь ласка, перевірте пошту та розділ "Допомога".
З повагою,
команда LetyShops
Просто жах що діється, кинули з 11.11, тепер із чорною п'ятницею якісь урізані кешбеки, при чому мали бути зі ставкою 6%, бо річ...але навіть на прохання перерахувати кешбек не реагують. Переходжу на інший кешбек сервіс. Дітлахів, що порадите??? Аналогічна ситуація з iherb, мали у чорну п'ятницю 8,6% кешбеку нарахувати, а нарахували 2,9%! Навіщо писати про таку ставку? Брехня ж найбільше бісить!
Ірина, добрий день!
Сумно, що ви вирішили піти від нас :(
Зараз все пояснимо, щоб нічого не пропустити.
Ставка кешбеку в AliExpress залежить від категорії товару та становить до 6% (з урахуванням статусу облікового запису). Менеджер відповів у зверненні щодо зарахованої компенсації.
На ваше замовлення iHerb відобразився стандартний відсоток, оскільки підвищений у розмірі 8,5% діяв до 00:00 02.12. Ваше придбання оформлено після цього часу. Дію коду можна перевірити у розділі "Lety-коди" особистого кабінету.
Будь ласка, звертайте увагу на умови та час дії підвищеного відсотка, щоб уникнути подібних ситуацій.
З повагою,
команда LetyShops
29.11.19 робив багато замовлень, зарахувало тільки один Чекаю коли буде мінімальна сума виведення і вибираю собі інший кешбек
Добридень!
Жаль, що ви вирішили піти від нас :(
Ми створили звернення до служби турботи, щоб допомогти з кешбеком, але, на жаль, відповіді не надійшло.
З повагою,
команда LetyShops