Відмінний сервіс. Дякую, надалі буду використовувати ваш сервіс.
Справді, оперативно спрацювали, виведення коштів після звернення зайняло хвилин 10. Однозначно порекомендую LetyShop своїм знайомим. Дякую!
Доброго дня!
Дякую! Це безцінно!
Не забудьте про реферальну програму . ;)
З повагою,
команда LetyShops
Все чудово і дуже швидко. Молодці. Дякую.
Дякую величезно-персональному Ромі Рокицькому за оперативно-добро-щедру допомогу у вирішенні кількох моїх питань, що стосуються труднощів із зарахуванням кешбеку... маючи багатий двосторонній (і дуже різний) досвід спілкування з менеджерами та клієнтами (сам працював у різних інтернет-проектах), можу помітити, що не так часто зустрінеш так я зараз і виступав) менеджера!
Доброго дня!
Дякуємо за такий приголомшливий відгук!
Романові передали слова подяки.
З повагою,
команда LetyShops
Я захоплений обслуговуванням! Такого у мене ще не було, я перевів гроші не на той номер телефону.
Після подачі заявки на виведення коштів (на телефон) гроші надійшли за 10 хвилин, дуже оперативно, дякую.
Збираю пк. Замовила процесор з алі, прийшов кешбек, вивела його і гроші прийшли протягом півгодини. Зараз у наш час кожна копійка важлива.) Дуже дякую за ваш сервіс, до кінця сумнівалася що гроші до мене повернуться.)))
Доброго дня!
Здорово, що вдалося заощадити!
Вітаємо з чудовою та корисною покупкою ;)
З повагою,
команда LetyShops
Гарна платформа. Вже кілька разів виводила кошти на картку. Швидко та без %. І додаток легкий і робота з користувачами гідна. Молодці
Здрастуйте, Олено!
Дякую за приємні слова :) Намагаємось.
З повагою,
Команда LetyShops
Добрый день. Спасибо за приложение. Бывают конечно конфузы, но служба поддержки оказывает помощь, отдельное им благодарности.
Кэшбэка уже 198 грн, с ничего, просто потому активирую letyshop.
Це справді дуже хороша платформа. Час від часу у мене виникали проблеми з кешбеком, але служба підтримки та служба підтримки намагаються вирішити цю проблему та полегшити її для мене. Коли у мене з цим виникали проблеми, вони швидко їх вирішували. Що стосується виведення коштів, то це дуже швидко та ефективно. Я думаю, це залежить від часу та кількості запитів. Але я подав запит на зняття коштів, і в той же день він був у мене на рахунку Paypal. Планую і далі користуватися цим сервісом :)
Привіт, Лаура.
Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання нашого сервісу. Це дуже мило з вашого боку ❤
Якщо у вас виникли запитання, зв'яжіться з нами; ми завжди раді допомогти.
З повагою
Команда LetyShops