Доброго дня. Дякую за цей чудовий сервіс, який реально дозволяє економити гроші. Рекомендую!!!
Андрію, доброго дня!
Дякуємо! Щиро раді нашій дружбі :)
З повагою,
команда LetyShops
Дякуємо letyshops за кешбеки та оперативність вирішення питань! Завжди все чітко та у справі :)
Доброго дня!
Завжди будь ласка :)
З повагою,
Команда LetyShops
Удивительный сервис, за то, что и так делаешь, получаешь -20%. Очень круто + за рефералов. Супер!!!
Добрый день!
Александр, спасибо за максимальную оценку!
Здорово, что вы с нами! <3
С уважением,
команда LetyShops
Відмінний сервіс! Усі суперечки на користь покупця! Рекомендую!
Ну загалом сервіс хороший. Партнери пересилають кешбек лише після відкликання на товар.
Привіт!
Партнери передають інформацію та комісію – кешбек зараховується на баланс. Відгук про товар не впливає на цей процес.
Кожен магазин має свої терміни, які знайдете на сторінці при переході :)
З повагою,
команда LetyShops
Крута програма, все нараховується та списується вчасно!
Приємно отримувати приємності від LetyShops при кожній покупці. Збою в нарахуванні кешбеку не було, небагато, але приємно.
Хороший сервіс, шкода, що не всі замовлення відображаються, але в цьому немає вини Летішопс і підтримка завжди уважно ставиться до звернень. Рекомендую.
Андрію, добрий день!
Дякую за відгук!
Завжди готові розібратися та допомогти в ситуаціях втрати кешбеку, звернувшись до партнерів.
З повагою,
команда LetyShops
Класний сервіс. Завдяки йому в моїй кишені залишилась не одна сотня гривень. Дякую!
Доброго дня!
Ірино, раді нести користь :)
З повагою,
команда LetyShops
Спасибо команде. Все мои кэшбэки я получила. Несколько огорчает пропажа популярных магазинов, например, Розетки. Но я так понимаю, этот маркетплейс ни с каким сервисом сейчас не работает. А зря. Например, я из-за этого несколько покупок сделала в других магазинах - АЛЛО и Еве, которые вернули мне кэшбэк. Что касается самого Летишопс, то очень приятно, что поддержка всегда реагирует на вопросы и проблемы. И в моем случае решает из вполне позитивно.
Добрый день!
Юлия, спасибо, что нашли время поделиться отзывом :)
На данный момент действительно не сотрудничаем с Розеткой. Стараемся расширять список магазинов, чтобы можно было найти побольше товаров с кэшбэком и получить выгоду.
С уважением,
команда LetyShops