* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
serwis wsparcia nie odpowiada na prośby, cashback jest nieprawidłowo naliczany, celowo obniżając procent wypłaty !!!
Witaj Rustamie!
Dziękuję za komentarz.
Przepraszamy za czekanie na odpowiedź. Widzimy, że w tej chwili problem został już rozwiązany.
Proces naliczania i potwierdzania cashbacku jest automatyczny, a proces ten opiera się na danych napływających do naszego systemu ze sklepów, z którymi współpracujemy. Nie jesteśmy w stanie dokonać zmian w imporcie danych.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące pracy serwisu, zawsze możesz się z nami skontaktować. Szczęśliwe zakupy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
nie naliczone
Ramil, dzień dobry!
Dziękuję za komentarz.
Ważne jest dla nas zrozumienie przyczyn obecnej sytuacji. Nie możemy obejść się bez Twojej pomocy. Odpowiedz na odwołanie utworzone za pośrednictwem Twojego konta, sekcja „Pomoc”.
Czekamy na Twoją pomoc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
zapłacone i wszystko odebrane, a zwrot gotówki został odrzucony ((
Dobry dzień!
Dziękuję za zgłoszenie sytuacji.
Wynagrodzenie za Twoje zamówienia zostało odrzucone na podstawie informacji od partnerów.
Głównymi przyczynami odchylenia mogą być:
- otwarcie sporu;
- tworzenie nowych kont do otrzymywania kuponów.
Być może partnerzy uznali coś innego za powód odrzucenia, a może coś nadpisało link partnerski przy kasie.
Chcemy Ci pomóc to rozgryźć. Odpowiedz na odwołanie utworzone za pośrednictwem Twojego konta, sekcja „Pomoc”.
Czekamy na Waszą odpowiedź.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Widziałem reklamę, złożyłem zamówienie, ale okazuje się, że nie aktywowałem wtyczki przed zakupem. (
Dzień dobry, Leonidzie!
Dziękuję za komentarz.
Nie zniechęcaj się, proszę. Mamy nadzieję, że wszystkie Twoje kolejne zakupy zakończą się sukcesem :)
Aby otrzymać cashback, musisz wejść na stronę sklepu, klikając odpowiedni przycisk „Przejdź do sklepu”. Lub aktywuj rozszerzenie na stronie sklepu. Następnie złóż zamówienie jak zwykle.
Jeśli potrzebujesz pomocy - napisz.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops