* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Witam, dlaczego masz tak krótki czas na otrzymanie zwrotu pieniędzy, ponieważ przesyłka z Chin często zajmuje 3 miesiące i sprzedawcy zgadzają się na to, a do tego czasu spór nie jest akceptowany. A sklep na pewno fajny, kupiłam tam tyle dobrych rzeczy w normalnych cenach.
Cześć Elena!
Dziękuję za komentarz.
Okres oczekiwania na zwrot gotówki jest obliczany na podstawie średniego czasu potrzebnego na potwierdzenie nagrody przez Aliexpress. Uwierz mi, paczki nie zawsze trwają 3 miesiące. Najczęściej przyjeżdżają do 30 dni :)
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące pracy naszego serwisu, skontaktuj się z nami. Szczęśliwe zakupy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przy zakupie pokazuje zwrot gotówki w wysokości 230 rubli, a po zakupie nagle w tej aplikacji pojawia się kwota 80 rubli. Rozwód.
Witam!
Dziękuję za Twój komentarz.
Abyśmy mogli sprawdzić poprawność obciążenia, prosimy o odpowiedź na odwołanie nr 1542041, które zostało utworzone za pośrednictwem Twojego konta, w sekcji "Pomoc".
Nie mogę się doczekać twojej odpowiedzi :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ostatnio Letishops pogorszyło się, zmieniło procent na Aliexpress do minimum. wcześniej odsetek ten był taki sam dla wszystkich kategorii towarów, ale teraz jest podzielony. Również przystojny Sbierbank nie pobiera opłat za zakupy na Aliexpress. Więc co? kraj pogrążony jest w kryzysie lub winna jest chciwość. jedyny plus to wygodna obsługa, szybkie odpowiedzi na każde pytanie, naliczanie cashbacku w terminie
Denis, dzień dobry!
Dziękuję za komentarz.
Stawka cashbacku zależy bezpośrednio od warunków współpracy z partnerem. Sklep wprowadził procent zwrotu ze stawek. Z kolei zostaliśmy również zmuszeni do zmiany warunków.
Cieszymy się, że podoba Ci się nasza usługa :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
cashback działa, ale bardzo mały mam cashback na Aliexpress zwiększony o 50% kolejna premia 30%, ale cashback jest nadal bardzo mały zamówiłem za 1617 rubli i tylko 70 zostało mi zwrócone, a reklama mówi część pieniędzy, ale to jest nie część, jest znacznie mniej części
Dobry dzień!
Dziękuję za komentarz.
Kody Lety, konto Premium, statusy Lety i inne oferty promocyjne nie kumulują się. Jedna rzecz zawsze działa, co daje większy cashback.
Na przykład w Aliexpress średnia stawka cashbacku wynosi 3%. Masz status Lety-code (+ 50%) i konto Premium (+ 30%), cashback zostanie zwiększony zgodnie z Lety-code o 50% i wyniesie 4,5%.
Jeśli masz dodatkowe pytania - koniecznie napisz.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bielizna ma stawkę 4,5%. Jakby to nie były ubrania !!!
Dobry dzień!
Dziękuję za komentarz.
Stawka zwrotu gotówki zależy od kategorii, do której AliExpress kategoryzuje produkt. Zakupione przedmioty zostały sklasyfikowane jako „wszystko inne”, więc stopa zwrotu wyniosła 4,5%, łącznie z kodem Lety.
Jeśli masz pytania dotyczące usługi - koniecznie napisz. Zawsze się cieszymy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetny serwis! Wypłaciłem już 3 razy pieniądze, nie było problemów! Dziękuję i życzę powodzenia w biznesie !!!
Dzień dobry. Dostałem cashback… ale nie wiem jak go dalej wykorzystać.
Dobry dzień!
Dziękuję za twój komentarz.
Dziękuję za współpracę. Cashback możesz w wygodny dla siebie sposób wypłacić z konta i przeznaczyć te środki na zakupy. Minimalna kwota wypłaty to 500 rubli. Nasze oferty z wyższymi stawkami cashbacku i programem poleceń pomogą Ci szybciej zgromadzić tę kwotę. Śledź aktualności na stronie internetowej, w biuletynie i na portalach społecznościowych.
Pojawią się dodatkowe pytania - napisz. Chętnie doradzimy. Życzymy udanych zakupów :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję, pracujesz znakomicie, dział rozwiązywania problemów też jest w najlepszej formie...
Pamiętam, że wcześniej była stawka 1% na wszystkie towary, stawka na kzshback na wszystkie towary, teraz zaczęto je dzielić na kategorie (podobno jednakowo, chciwość zbiera swoje żniwo)
Witaj Edwardzie!
Dziękujemy za twoją opinię.
Podział na kategorie opiera się na warunkach współpracy z partnerami. Nie możemy jednostronnie zmienić warunków. Jeśli masz jakieś pytania - napisz. Zawsze chętnie odpowiemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Letyshopy są wabione dużym cashbackiem w reklamie na wszystko, ale ostatecznie są tylko kategorie 3. Mogę zapewnić ekran reklamowy na pocztę
Witaj Dmitrij!
Dziękuję za komentarz.
W przypadku Aliexpress obowiązują następujące stawki w okresie promocyjnym:
- 2,25% - telefony komórkowe, tablety i laptopy, sprzęt i akcesoria komputerowe, sprzęt audio i wideo, pamięć zewnętrzna;
- 7,5% - akcesoria mobilne, odzież, artykuły wyposażenia wnętrz, akcesoria ogrodowe;
- 4,5% - wszystko inne.
Zawsze możesz zapoznać się z oprocentowaniem na stronach sklepów partnerskich.
W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących usługi prosimy o kontakt. Jesteśmy w kontakcie i chętnie odpowiemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops