* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
nic mi nie przypisano !!! mimo że był zakup za 7 ** UAH !! oszustwo!
Dzień dobry Irino!
Dziękujemy za twoją opinię.
Chcemy pomóc w tej sytuacji. Aby to zrobić, stworzyli apel do służby opiekuńczej. Mamy nadzieję otrzymać odpowiedź w zakładce "Pomoc" - "Moje prośby".
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Witam, szybko wyjąłem pieniądze, choć kwota niewielka, wszystko wyszło szybko, bez oszukiwania, bardzo dziękuję.
cashback nie został przyznany.
Witaj Nikita!
Dziękujemy za twoją opinię.
Cashback jest naliczany na podstawie informacji, które otrzymujemy od partnerów. Jeśli nagroda nie pojawi się na Twoim koncie osobistym, z przyjemnością pomożemy Ci w ustaleniu sytuacji. W tym celu stworzyliśmy apel do służby opiekuńczej. Chętnie otrzymamy informację o zamówieniu w zakładce "Pomoc" - "Moje prośby".
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Po noworocznej aktualizacji aplikacji coś poszło nie tak. Program wymagał nieskończonego pobierania Aliexpressa. Chociaż używam go od roku i nigdy nie miałem takich problemów. W efekcie zapłaciłem po 30 próbach. Ale nic nie było wyświetlane na koncie osobistym. Napisałem do wsparcia. Chłopaki są świetni, odpowiedzieli szybko. Ponadto zwrócono całą nierozliczoną kwotę cashbacku. Klasa!
Dzień dobry Nadym!
Dziękuję za komentarz.
Cenimy współpracę z Tobą. Mamy nadzieję, że więcej trudności się nie powtórzy. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Jeśli masz jakieś pytania - napisz. Życzymy udanych zakupów! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Witam wszystkich, super 9 stycznia potwierdziłem otrzymanie zamówienia. dzisiaj cashback ze stanu oczekiwania został przyznany. Polecam wszystkim tę stronę. robić zakupy przez Letyshops.
Były trudności z zamówieniami składanymi w święta noworoczne, ale zespół wsparcia decydował o wszystkim. Cashback za dzisiejsze zamówienie został wyświetlony natychmiast. Polecam aplikację.