* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
obsługa wydaje się normalna, ale nie ma wypłaty na karty Białorusi, za co jest ogromny minus, a w wyniku tego co nagromadziłem nie będę mógł wypłacić
Nikołaj, dzień dobry!
Dziękuję za komentarz.
Rzeczywiście, jak dotąd wypłaty na karty bankowe w Twoim kraju nie są dostępne. Możesz wypłacić środki do e-portfeli Webmoney i YandexMoney.
Napisz, jeśli potrzebujesz pomocy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przy przejściu na Aliexpress, poprzez aplikację mobilną Letishops, cena ustalana jest w dolarach amerykańskich, ale chciałbym mieć cenę w rublach!
Cześć Oleg!
Dziękuję za komentarz.
Aby zmienić walutę, musisz przejść do „Ustawienia” witryny / aplikacji Aliexpress, a następnie wybrać sekcję „Waluta”.
Wierzymy, że wszystko się ułoży :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
usługa jest bardzo słaba. maksymalna maksymalna to 3%. czasami zwrot gotówki tylko za niektóre zakupy jest anulowany. Cóż, 500. wyjście też jest kiepskie...
Dobry dzień!
Dziękuję za twój komentarz.
Wszystkie warunki naliczania cashbacku są publikowane na stronie sklepu. Każdy użytkownik ma możliwość zapoznania się z nimi przed złożeniem zamówienia w celu oceny korzyści płynących z zakupów online.
Jeśli chodzi o kwotę do wypłaty, tak naprawdę istnieje ograniczenie, ponieważ prowizja za przelew jest wypłacana przez nasz serwis, a skumulowany cashback otrzymasz w całości.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz. Zawsze się cieszymy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Uzgodniłeś ze sprzedającym rozwiązanie sporu. Teraz musisz zwrócić przedmiot (z numerem przesyłki) w ciągu. Nie zgadzałem się na nic ze sprzedawcą, z jakiegoś powodu problem został rozwiązany bez mojego udziału !!! Małe zamówienia w ogóle nie przyszły... Dochodzę do wniosku, że muszę opuścić sklep bez zamówień...
Dzięki Aliexpress zwrócili pieniądze za spory, wszystko uczciwie, bez oszukiwania. Korzystam z cashbacku od około 8 miesięcy, wszyscy się zapisują, już szybko dokonałem wypłaty na kartę. Wielkie dzięki.