* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Złożyłem zamówienie, a zwrot gotówki był taki sam, jak był. Myślałem, że wzrośnie. Szkoda
Swietłano, dzień dobry!
Dzięki za opinie.
Niestety, Twoje konto nie ma bonusu cashback, więc Twoje środki są naliczane według zwykłej stopy procentowej opartej na Twoim statusie LetyBronze.
Skontaktuj się, jeśli masz jakiekolwiek pytania. Jesteśmy w kontakcie :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Zwiększone maksymalnie o 9 procent !!! nie 15 bez względu na wszystko ...
Witam!
Dziękuję za komentarz.
W przypadku zakupów z kategorii „akcesoria mobilne, odzież, artykuły wyposażenia wnętrz, akcesoria ogrodowe” przewidziany jest zwiększony cashback w wysokości 15%. Zawsze możesz wyświetlić aktualne informacje o stawkach cashbacku na stronach sklepów partnerskich.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz, zawsze chętnie odpowiemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Witam! Złożyłem zamówienie z sekcji Stawki specjalne z Aliexpress, produkt miał cashback w wysokości 65%, potwierdzenie od Leti o aktywacji wyniosło 65%, w rezultacie po dokonaniu płatności otrzymano potwierdzenie zwrotu gotówki w wysokości 12% ( nawet 15% tak jak powinno być na ubraniach) !!!
Witaj Olga!
Dziękuję za komentarz.
Szczegółowo sprawdziliśmy informacje na Twoim koncie. Niestety tuż przed złożeniem zamówienia kliknąłeś zwykły link, a nie link, aby otrzymać 65% cashbacku.
Wynagrodzenie zostało naliczone według stawki „wszystko inne” podwyższonej 3 razy - 9%.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz, jesteśmy w kontakcie i chętnie odpowiemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie na Aliexpress, ale cashback nie został przydzielony, a na stronie przejścia jest to, że przeszedłem z twojej witryny na Aliexpress.
Witaj Aleksandrze!
Dziękuję za napisanie.
Nie denerwuj się, na pewno pomożemy w zaistniałej sytuacji. Aby to zrobić, utworzyliśmy w Twoim imieniu odwołanie w sekcji „Pomoc” na Twoim koncie osobistym. Możesz go znaleźć, przechodząc do zakładki „Moje prośby”.
Czekamy na opinie :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
cashback wzrósł do 9% zarówno za ubrania, jak i rzeczy to jest pułap. 15% to bajka.
Dzień dobry, Victorze!
Dziękujemy za twoją opinię.
15% wynagrodzenia przewidziano na zakup towarów z kategorii: akcesoria mobilne, odzież, artykuły wyposażenia wnętrz, akcesoria ogrodowe. Kategoria produktu jest określana przez AliExpress. Informacja ta jest publikowana w opisie sklepu na naszej stronie internetowej.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt, chętnie pomożemy. Życzymy udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zwiększenie cashbacku o 3 razy w dniu 17 lutego nie działa.
Valery, dzień dobry!
Dziękuję za komentarz.
Zwrot gotówki zwiększony trzykrotnie miał ograniczenie - był ważny na 15 zakupów. W tej chwili Twoje konto osiągnęło limit 15 zakupów.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz. Jesteśmy w kontakcie i zawsze chętnie odpowiemy.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Reklamę przeszedłem tylko do 17.02 Super promocja 15% cashbacku !!! Cóż, myślę, że coś kupię, ale potem patrzę na 4,5% na elektronikę (i kilka 1,5% sprawdzonych ;)). Krótko mówiąc marketerzy prawie mnie oszukali ;)
Dmitry, dzień dobry!
Dziękuję za komentarz.
W przypadku akcji zwrot gotówki wzrósł do 15%, czyli 3 razy. Jak widać, w momencie promocji obowiązywały następujące stawki cashbacku:
- 4,5% - telefony komórkowe, tablety i laptopy, sprzęt i akcesoria komputerowe, sprzęt audio i wideo, pamięć zewnętrzna;
- 15% - akcesoria mobilne, odzież, artykuły wyposażenia wnętrz, akcesoria ogrodowe;
- 9% - wszystko inne.
Informacje o stawkach są zawsze publikowane na naszej stronie internetowej, dzięki czemu nasi użytkownicy zawsze mają możliwość zapoznania się z nimi i oceny korzyści płynących z przyszłych zakupów.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
W tej chwili tak. Dziś stało się to po raz pierwszy, cashback został przydzielony, ale kwota zamówienia jest wyższa niż wskazana podczas przydzielania cashbacku.
Witam!
Dziękuję za komentarz.
Różnica w kwocie zamówienia jest związana z kursem, po jakim przeliczono walutę na Aliexpress i naszą.
Koszt wszystkich towarów na Aliexpress jest początkowo w dolarach. Przed publikacją w rosyjskojęzycznej wersji strony przeprowadzana jest konwersja na ruble. Sklep przesyła nam informację o wysokości zamówienia w złotówkach. A my z kolei przeliczamy je na ruble po kursie Banku Centralnego Federacji Rosyjskiej w momencie wpłynięcia zamówienia do naszego systemu.
Ze względu na to, że stawki, po których my i Aliexpress przeliczamy walutę, mogą się różnić, kwota zamówienia również może się różnić.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz. Szczęśliwe zakupy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękujemy za 3-krotne zwiększenie cashbacku.