* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Jestem bardzo niezadowolona z obsługi, ciągle coś zamawiam na Ali i za rok współpracy z serwisem mam 500 zł. Nawet nie miałem dość, chociaż zamawiam tysiąc za 10 co 2-3 miesiące
Witaj Nadieżdo!
Dziękuję za napisanie.
Cashback za zakupy dokonane z uwzględnieniem wszystkich zasad i zaleceń zostanie pomyślnie zaksięgowany.
Nie denerwuj się, na pewno spróbujemy to rozgryźć i pomóc w zaistniałej sytuacji. Aby to zrobić, utworzyliśmy w Twoim imieniu odwołanie w sekcji „Pomoc” na Twoim koncie osobistym. Możesz go znaleźć, przechodząc do zakładki „Moje prośby”.
Poczekamy na informację zwrotną.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Szkoda, że usunięto wypłatę do WebMoney, było to o wiele wygodniejsze niż zaoszczędzenie 500 rubli, chociaż usługa jest zablokowana na Ukrainie, nikt nie zabronił logować się przez VPN i wypłacać pieniądze przez wymiennik na kartę.
Witam!
Dziękuję za komentarz.
Mieszkańcy Ukrainy mogą wypłacić środki na karty bankowe lub na konto telefonu komórkowego. Niestety, przelewy do portfela elektronicznego Webmoney są zabronione przez ukraińskie ustawodawstwo. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli zadowolić naszych użytkowników nowymi sposobami wypłaty cashbacku.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz. Życzymy udanych zakupów! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
dobra obsługa, ale szkoda, że usunięto Webmoney, dla mnie była to jedyna opcja wypłaty, więc przestałem korzystać z usługi, mam nadzieję, że to się zmieni
Witaj Aleksandrze!
Dziękujemy za twoją opinię.
Niestety w tej chwili nie ma możliwości wypłaty środków na Webmoney z kont ukraińskich. Cashback możesz wypłacić na kartę bankową lub numer telefonu komórkowego. Mamy nadzieję, że niektóre z tych opcji będą dla Ciebie przydatne.
Szczęśliwe zakupy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops