* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
znowu system nie idzie ponownie do sklepu. wyczyszczenie pamięci podręcznej nie pomaga. chyba kolejna świetna aktualizacja… albo system był przemęczony po graniu w Ali-wyprzedaż, kiedy nigdy nie udało mi się przerzucić się z lata na Ali – dla mnie to był koniec gry. Jakoś cashback nie jest ostatnio szczęśliwy. w końcu kupuję bez tego, głupio marnując czas
Dobry dzień!
Dziękuję za komentarz.
Aby rozwiązać tę sytuację, radzimy odinstalować i ponownie zainstalować naszą aplikację i aplikację Aliexpress.
Jeśli przejście nadal nie działa poprawnie, prosimy o poinformowanie w otwartym odwołaniu nr 1603278 o dacie aktualizacji aplikacji Aliexpress (można ją obejrzeć w PlayMarket, np.: http://joxi.ru/D2PLjQNUqka8D2).
Będziemy wdzięczni za informację :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówiłem telefon w okresie sprzedaży (9 lat ALI) + kupon rabatowy ... z aktywowanym cashbackiem (była zielona ikona) ... ale cashback nie został ustalony (((
Władysław, dzień dobry!
Dziękuję za napisanie.
Na pewno zrozumiemy sytuację. W tym celu ważne jest dla nas otrzymywanie informacji o zamówieniu. Stworzyliśmy wezwanie do opieki. Czekamy na Twoją odpowiedź w sekcji "Pomoc" - "Moje prośby".
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Strona nie jest zła, ale zdarza się np. z tzw. wyprzedażą, na początku wszystko jest piękne, kupiłem produkt ze zniżką, zastosowałem kupon, myślałem, że zaoszczędziłem 500 rubli, ale sprzedawca zapytał anulować zamówienie, powołując się na jego brak i prosząc o podanie przyczyny (innego powodu) ... zablokował rabat. ale jest ich wiele.
Oleg, dzień dobry!
Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z zakupów AliExpress.
Szkoda, że nie możesz skorzystać z rabatu. Być może to wypadek.
Mamy nadzieję, że przyszłe zakupy będą bardziej udane i przyniosą wiele korzyści :)
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Alexander Morozov, nie jest to konieczne, gdy wkładasz towary do koszyka przez kilka dni lub miesięcy, przejdź do witryny za pośrednictwem linku z Letishops. W moim koszyku na Ali mam około 50 różnych towarów, które wrzucałem tam przez kilka miesięcy. I wrzuciłem je tam, po prostu idąc do Ali, nie przez odniesienie. Jeśli te towary mi się nie spieszą, to po prostu czekam, kiedy będzie jakaś wyprzedaż lub cena za nie spadnie, do opłacalnej dla mnie. Dopiero wtedy podążam za linkiem z Letishops, zaznaczam w koszyku potrzebne mi towary i płacę za nie. Cashback zawsze był naliczany. Czasem zdarzają się awarie na niektórych stanowiskach z zamówienia prefabrykatów, zgłaszam je do Letishops, z reguły zawsze jadą na spotkanie. Tym razem z zamówienia na 10 pozycji cashback nie został automatycznie zaksięgowany tylko za jedną pozycję, ale jest pozycja warta tylko 1,2 $, cashback za nią to grosz. Pewnie nawet o tym nie napiszę, a może napiszę, bo na pozostałe 9 pozycji cashback został naliczony automatycznie.
Witalij, dzień dobry!
Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami z zakupów z cashbackiem.
Cieszymy się, że przy tej metodzie składania zamówień naliczany jest cashback.
Zalecamy dodawanie produktów do koszyka dopiero po przejściu z LetyShops. Aby nie zgubić produktu, który Ci się podoba, dodaj go do "Moich życzeń" lub "Ulubionych".
Dziękujemy za zakupy z nami :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops