* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Mam mały cashback, 50 rubli, ale nadal nie otrzymałem go na kartę
Dobry dzień!
Dziękuję za komentarz.
Minimalna kwota wypłaty z naszej usługi to 500 rubli. Wynika to z faktu, że prowizję za przelew opłaca nasz serwis. Umożliwia to użytkownikom otrzymanie pełnego zwrotu gotówki. Nie będziesz mógł jeszcze wypłacić środków.
Program poleceń „Przynieś przyjaciela” lub „Link do zwrotu gotówki” pomoże Ci szybciej zgromadzić niezbędną kwotę. Dość często staramy się negocjować wyższe stawki ze sklepami, co również pomaga zwiększyć Twoje saldo.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz, chętnie doradzimy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zaktualizowałem aplikację Aliexpress, udało mi się do niej zalogować z Letishops, naliczono cashback, problem z wpisem został usunięty. Ale czekam na rozwiązanie problemu utraconych (nierozliczonych) cashbacków od 31 marca. Po raz pierwszy od 3 miesięcy wystąpił problem z nieobliczonymi cashbackami. I naprawdę nie mogę się doczekać funkcji korespondencji z konsultantami Letishops z aplikacji.
Witam Zhanno!
Dziękuję za komentarz.
Cieszymy się, że sytuacja z przejściem została rozwiązana.
O utraconym cashbacku. Na pewno rozwiążemy Twoje pytanie. W ciągu dnia kierownik odpowie na prośbę.
Mamy nadzieję, że już niedługo będziemy mogli zadowolić Was wiadomością o dziale „Pomoc” w naszej aplikacji mobilnej.
Dziękujemy, że jesteś z nami;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Sklep Aliexpress jest dobry i opłacalny! Ale „Letishops” skutecznie kradnie pieniądze, nie doceniając zwrotu gotówki! Robią to sprytnie: zmieniając kwotę zamówienia. Myślą, że dana osoba nie zauważy. I tak właśnie się dzieje! Ogólnie obrzydliwa obsługa! Vorё!
Dzień dobry, Siergiej!
Dziękuję za napisanie recenzji.
Możemy założyć, że mówimy o rozbieżności między kwotą zamówienia na Twoim koncie osobistym na AliExpress i na naszej stronie internetowej. To naprawdę może być. Wynika to z przewalutowania. Różnica wynika z kursu, po jakim sklep i my przewalutowali walutę.
Aby ostrzec użytkowników o tej funkcji, zamieścił informacje na stronie sklepu: http://joxi.ru/n2YbneMTbZnOMA.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz, na pewno Ci pokażemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Podobał mi się sklep, wszystko super, cashback po potwierdzeniu mojego i sprzedawca bardzo szybko obciążony. Lubię pracę zespołu LETI
Cóż, nic nie powiesz. Ale jedyną rzeczą jest czas naliczania cashbacku (nachodzi kilka dni przed końcem czasu)
Dobry dzień!
Dziękujemy za pozostawienie recenzji.
Cashback jest potwierdzony, gdy tylko partnerzy przekażą nam niezbędne informacje. Dzieje się to automatycznie. Aby zwrot gotówki nie trwał długo, zalecamy potwierdzenie zamówienia na koncie AliExpress po otrzymaniu przesyłki.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz. Życzymy udanych zakupów! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops