* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Cashback nie pochodził z dużego zamówienia, szkoda
Dobry dzień!
Dziękuję za napisanie.
Dołożymy wszelkich starań, aby zrozumieć sytuację. Aby to zrobić, stworzyli apel do służby opiekuńczej. Możesz go znaleźć i odpowiedzieć na swoim koncie osobistym w sekcji "Pomoc" - "Moje prośby".
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Kupuję przez Leytyshops od ponad dwóch lat. Jestem bardzo zadowolona, były pytania techniczne, zawsze pomagali, zawsze rozmawiali, bardzo fajna obsługa, a ludzie tutaj są uprzejmi i nigdy nie zostawiali mnie bez opieki. Dziękuję za współpracę. Jestem usatysfakcjonowany. Spróbuj.
Zrobiłem test pierwszego zamówienia, aby zobaczyć, jak działa ten cud. Stawka za kod promocyjny została podniesiona do 50%, ale w rzeczywistości po złożeniu zamówienia wyniosła 4,5%. Bezpośrednio czułem, że tak będzie (
Witam!
Dziękuję za napisanie.
W przypadku Aliexpress obowiązują następujące stawki przy użyciu kodu Lety, który zwiększa je o 50%:
- 2,25% - telefony komórkowe, tablety i laptopy, sprzęt i akcesoria komputerowe, sprzęt audio i wideo, pamięć zewnętrzna;
- 7,5% - akcesoria mobilne, odzież, artykuły wyposażenia wnętrz, akcesoria ogrodowe;
- 4,5% - wszystko inne.
Możemy założyć, że przedmiot został zakupiony z kategorii „Inne”.
Jeśli procent jest obliczany nieprawidłowo zgodnie z powyższymi kategoriami, zgłoś to. Postaramy się pomóc :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie przyznajesz więcej pieniędzy Wstyd sobie i swojemu serwerowi, zwróć pieniądze, które mi zostały
Witaj Andrzeju!
Dziękuję za komentarz.
Widzimy, że zwrot gotówki za Twoje ostatnie zakupy uległ zmianie. Może się tak zdarzyć, jeśli spór został otwarty na zamówienia lub zostały wykonane z kilku kont przy użyciu kuponów.
Nie martw się, cashback nie ma daty ważności, pozostanie na saldzie, dopóki właściciel konta nie wypłaci go.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ogólnie ciekawe! Telefon zamówiłem raz w roku - cashback od 15 tr wynosił około 450 rubli, aw tygodniu zamówiłem dwa telefony za 13 tr, a cashback to tylko 50 rubli. Naeb….. o co tam. NIE LUBIĆ :-(
Cześć Oleg!
Dziękuję za twój komentarz.
Niestety nie otrzymaliśmy informacji o zamówieniu na kwotę 13 tys. pocierać. Prowizja w wysokości 50 rubli. naliczone za niższą kwotę płatności.
Chcemy pomóc rozwiązać tę sytuację. Stworzyliśmy już apel do usługi opiekuńczej. Aby odpowiedzieć na odwołanie, przejdź do swojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.
Czekamy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ponieważ miałem problemy z dostępem do strony Letishops, chcę tutaj napisać recenzję o zespole Letishops. Oczywiście nigdy nie spodziewałam się, że będą zwracać uwagę na mnie jak na klienta. Otrzymano wyjaśnienia dla wszystkich próśb, ani jedno pytanie nie pozostało bez odpowiedzi, nawet gdy nie mogłem kontynuować komunikacji na stronie, nadal korespondowali ze mną przez e-mail. mail i rozwiązał wszystkie powstałe problemy. Utracone zwroty gotówki w postaci bonusów są dodatkowo kredytowane, na kartę naliczane jest 1400 rubli. 2-3 minuty po przetworzeniu wypłaty środków. Bardzo dziękujemy za uważną postawę, indywidualne podejście i rozwiązanie wszelkich problemów. Życzę powodzenia, pomyślności i wielu, wielu klientów. Tak trzymaj! Widać, że dbasz o swoich klientów. I to jest bardzo miłe. Ponieważ zakupy internetowe stają się dla mnie priorytetem, będę nadal korzystać z Twojej usługi i osiągać nowe poziomy zwiększonego cashbacku. A dla tych, którzy narzekają, że wycofanie 500 zł. - to dużo i trzeba oszczędzać przez ponad rok, to tak nie jest. Zaoszczędziłem 1400 w zaledwie 3 miesiące. Miej oko na akcje Letishops, bardzo często zdarzają się akcje ze zwiększonym cashbackiem i naprawdę można szybko zgromadzić dobrą kwotę w krótkim czasie. Dzięki jeszcze raz!
kupione trampki "jak wzrost cashbacku" napisał 7,5% na ubrania, trampki to buty jako rodzaj odzieży, to przychodzi jako "cała reszta" 4,5%
Witam!
Dziękuję za komentarz.
W Aliexpressie buty są kategoryzowane jako „Wszystko inne”. W związku z tym cashback za zakup został naliczony według odpowiedniej stawki, 3% (4,5% przy podwyższonym procencie).
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące pracy naszego serwisu - napisz. Jesteśmy zawsze w kontakcie.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops