* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Bardzo źle. Korzystałem z aplikacji w momencie składania zamówienia. Nie widać, że zmieniły się tam warunki naliczania cashbacku. Dokładniej ukryte, abyś nie widział, kiedy działasz z przyzwyczajenia. Nie spodziewałem się tego po Letishops
Albert, cześć!
Dziękuję za Twój komentarz.
Przed dokonaniem zakupów z cashbackiem zalecamy zapoznanie się z regulaminem opublikowanym na stronie sklepu. Jest to bardzo ważne, ponieważ można je aktualizować. Wysłaliśmy również listy do użytkowników z informacją o znaczeniu dodania produktu do koszyka po przejściu z naszego serwisu.
Jeśli masz pomysły na ulepszenie metody komunikacji, daj nam znać.
Jesteśmy gotowi do dialogu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Całkowicie zgadzam się z Aleksandrem Morozowem. Konieczne było wcześniejsze ostrzeżenie o warunkach udzielenia cashbacku w okresie promocyjnym. Wydałem 6000 rubli, ale zwrotu gotówki nie będzie. To wspaniale !. To już jest coś ciekawego. Początek końca? Wcześniej w okresie sprzedaży dawali dodatkowy procent cashbacku. A teraz warunki są stworzone dla frajerów. Nie rozpoznałem / nie przeczytałem / nie dostałem listu - to moja wina. I nie mamy z tym nic wspólnego. A odpowiedzi na takie listy są jak odpowiedzi robota. "Nie zniechęcaj się. Kup jeszcze raz szybciej. Nadal będziesz miał czas." To jakoś nie fair. Byłem na innej usłudze. ePN nazywa się. Więc zabrali mi pieniądze dla siebie. I nie tylko ja. A oni: „i nie mamy z tym nic wspólnego”. I ty też tam idziesz. Cóż, szkoda tylko ...
Dobry dzień!
Dziękuję za komentarz.
Jesteśmy również zainteresowani automatycznym naliczaniem cashbacku. Tylko w takich przypadkach otrzymujemy prowizję za zamówienia. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić użytkownikom pełną informację o procesie dokonywania zakupów z cashbackiem.
Rekomendacja dodawania produktów do koszyka po przejściu z naszej usługi jest uregulowana w zasadach dokonywania zakupów z cashbackiem. Dla wygody w momencie wyprzedaży informacja została zamieszczona na stronie sklepu 22 marca. Radzimy zapoznać się z warunkami zamieszczonymi na stronie sklepu przed złożeniem każdego zamówienia. Podpowiedź o zapełnieniu koszyka została również umieszczona w liście, który został wysłany do użytkowników mailem.
Jeśli masz jakieś pytania lub sugestie dotyczące wygodniejszego rozmieszczenia informacji, napisz. Jesteśmy gotowi do dialogu i czekamy na dalszą współpracę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nigdy nie miałem żadnych problemów z Ali, ale dzisiaj dokonałem przejścia i dokonałem zakupu, ale cashback nigdy nie został zaksięgowany.
Witaj Leonidzie!
Dziękuję za napisanie.
Stworzyliśmy apel, aby zrozumieć sytuację i zwrócić cashback. Poczekamy na Twoją odpowiedź w sekcji "Pomoc" - "Moje prośby".
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Rozumiem. Warunki naliczania cashbacku mogą ulec zmianie, ale dlaczego nie napisać o tym bezpośrednio w newsletterze? Teraz jest wyprzedaż. Jak zwykle wkładam towar do koszyka na kilka dni. Następnie dokonał przejścia i zapłacił. Zawsze to robiłem i zawsze wszystko było przypisywane. A dzisiaj zapłaciłem, ale nie ma cashbacku. O co chodzi… Ale okazuje się, że każdy produkt trzeba było też umieszczać w koszyku dopiero po przejściu, ale o tym przeczytałem dopiero po zakupie. Dokonuję zakupów kilka razy w miesiącu (wypłata to już ponad 14 000) i podobno za każdym razem muszę wejść i zapoznać się z zasadami naliczania cashbacku... Szczerze mówiąc wygląda to na powód, by nie pobierać cashbacku. Zamówienie na 20 000 do ścieku… Nie spodziewałem się tego.
Dzień dobry, Aleksandrze!
Dziękujemy za twoją opinię.
Aby cashback był rejestrowany automatycznie, zalecamy, aby zawsze dodawać produkty do koszyka po przejściu z LetyShops, niezależnie od sklepu. Możesz zapisać produkt, który Ci się podoba w "Ulubionych".
W okresie trwania promocji mogą obowiązywać również warunki specjalne. Jeśli tak, koniecznie umieść informację w opisie sklepu. Do czasu zakończenia sprzedaży. Nadal będziesz mieć czas na opłacalne zakupy i zwrot gotówki. Jeśli masz jakieś pytania - napisz.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
usługa jest dobra, wystarczy obniżyć minimalny próg wypłaty rubli do 200 proszę
Siergiej, cześć!
Dziękuję za twoje życzenie.
W tej chwili minimalna kwota wypłaty wynosi 500 rubli. Jeśli nastąpią jakieś zmiany, na pewno Cię poinformujemy.
Jeśli masz pytania dotyczące usługi - napisz. Jesteśmy w kontakcie :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
W pełni zgadzam się z przedmówcą - konieczne jest zmniejszenie minimalnej kwoty wypłaty, ponieważ wiele zakupów można było na niej zrobić dawno temu
Witaj Siergiej!
Dziękujemy za twoją opinię.
Jeśli nastąpią jakiekolwiek zmiany w ograniczeniu wypłat, na pewno poinformujemy o tym wszystkich użytkowników. Śledź nasz newsletter, aby niczego nie przegapić.
Szczęśliwe zakupy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dodaj wyszukiwanie na stronie z cenami specjalnymi Aliexpress
Dobry dzień!
Dziękuję za komentarz.
Przekazaliśmy prośbę do działu odpowiedzialnego za wypełnienie strony.
Jeśli to możliwe, pomysł zostanie zrealizowany :)
Miłego weekendu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obniżyć próg wypłaty, podczas gdy 500 r się kumuluje, minie kilka lat!
Witaj Siergiej!
Dziękuję za twoje życzenie.
Minimalna kwota wypłaty w naszej usłudze wynosi teraz 500 rubli. Jeśli to się zmieni, na pewno poinformujemy użytkowników.
Często organizujemy promocje i konkursy związane ze zwiększaniem cashbacku, aby nasi klienci mogli szybciej zgromadzić tę kwotę. Śledź nasz newsletter, aby nie przegapić najlepszych ofert. :)
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops