* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Sprawdziłem stare cashbacki - były już 4 strony niekredytowanych cashbacków, które mają już sześć miesięcy!!!! Otrzymałem odpowiedź na moje wiadomości, abym mógł wysłać zrzuty ekranu do KAŻDEGO zamówienia !! To znaczy chcą, żebym teraz usiadł i odgarnął setki moich zamówień za kilka kopiejek?! Usługa jest popieprzona. Czas przejść do innego.
Dobry dzień!
Ważne jest dla nas, aby dowiedzieć się, dlaczego partnerzy nie przekazali prowizji za zrealizowane zakupy i zapobiec podobnym sytuacjom w przyszłości. Będziemy wdzięczni za pomoc managerowi w skontaktowaniu się z nami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo lubię kupować w tym sklepie internetowym... Przed zakupem śledź siebie, czy aktywowałeś cashback? Nadchodzi ta szarża! Tak, grosz, ale jednak. Jest powrót ... Szkoda, że można wypłacić tylko co najmniej 500 rubli ...
Dobry dzień!
Olga, cieszę się, że lubisz kupować u nas! :)
Limit wypłaty środków pozostaje taki sam, ponieważ pobieramy prowizję za przelew. Jeśli informacje ulegną zmianie, na pewno damy znać użytkownikom.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Aliexpress to świetni koledzy i liderzy. Ani jednego problemu z moimi 400 zamówieniami. LetyShops są świetne, dzięki nim zaoszczędziłem około 200$ w pół roku. Naprawdę nie rozumiem, gdzie są ich zalety :-), ale - dzięki!
Dobry dzień!
Andrey, dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami ze współpracy z naszym serwisem i za bycie z nami! :)
Za przyciągnięcie klientów otrzymujemy prowizję od sklepów. Częścią tej nagrody dzielimy się z Tobą.
Więcej szczegółów można znaleźć pod linkiem .
Życzymy udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ile razy przeniosłem się z aplikacji do sklepu, tańczyłem z tamburynem i jakoś nie było cashbacku i nigdy się to nie wydarzyło. Zrobiłem wszystko punkt po punkcie i wypróbowałem w różnych sklepach.
Dobry dzień!
Należy pamiętać, że istnieją produkty, za które cashback nie jest przyznawany zgodnie z warunkami AliExpress. Musisz sprawdzić produkt / linki w sprawdzaczu lub korzystając z naszego rozszerzenia.
Menedżer czeka na Twoją odpowiedź w dziale „Pomoc”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cashback 3 lata są kredytowane, gra się za grosze (LetyShops) Nie kupię tu coraz więcej
Witaj Maxim!
Cashback jest naliczany automatycznie po otrzymaniu nagrody ze sklepu. AliExpress przesyła informacje w ciągu 60 dni.
Twoje rozkazy wciąż muszą czekać. Kierownik monitoruje problem w obiegu :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Po raz pierwszy zdecydowałem się skorzystać z okazji otrzymania cashbacku - 09.12.2019 dokonałem zakupu na TMoll, spełniłem wszystkie warunki do naliczenia cashbacku, ale wciąż nie ma pieniędzy, nawet biorąc pod uwagę, nie ma ochoty do dalszego korzystania z usługi.
Witaj Włodzimierzu!
Z firmą TMALL nie współpracujemy od 10.12.2019. Ta informacja została opublikowana na stronie AliExpress.
Szkoda, że pierwszy zakup został bez cashbacku :(
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała strona zawsze pobiera wszystko i wszystko jest przejrzyste. Dobra robota chłopcy!!! Tak trzymaj ...
Witam! Przechodząc na produkt, chciałbym od razu zobaczyć procent zwrotu gotówki. Powiedzmy, że chcę kupić rejestrator DVR i mam 4 opcje, które mi się podobają. Nie rozumiem, ile jest naładowana pamięć podręczna i czy w ogóle jest naładowana. Jeśli możesz się jakoś dowiedzieć, napisz jak (krok po kroku, jak napisano w recenzji poniżej - to nie działa) A jeśli nie jest to możliwe, zastanów się, jak zaimplementować tę funkcję. Dziękuję Ci)
Dobry dzień!
W niektórych przypadkach sami nie wiemy, do jakiej kategorii sprzedawca zakwalifikuje produkt. Radzimy skupić się na informacjach publikowanych na stronie AliExpress.
Na pewno pomyślimy o realizacji tej możliwości.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Kupiłem telefon za 12 tysięcy i otrzymałem zwrot gotówki w wysokości 60 rubli. Lepiej korzystaj z innych usług cashback.
Dobry dzień!
Stawki cashbacku w sklepie AliExpress zależą od kategorii produktu. Radzimy zapoznać się z nimi przed złożeniem zamówienia, aby ocenić korzyści płynące z zakupu online.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ze względu na niezrozumiały ranking procentowy letyshopy muszą korzystać z usług cashback firm trzecich, które pobierają 3-4% niezależnie od kategorii produktu. Uzupełnij funkcjonalność sprawdzania linku do produktu, aby wyświetlał się % cashbacku.
Witam!
Informacje o cashbacku dostępne są na stronie sklepu. Staraliśmy się opisać kategorie towarów jak najdokładniej.
Dzięki za radę jak ulepszyć usługę :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wziąłem telefon, a elektroniczny papieros nie został zasilony zwrotem gotówki, więc za drobne zakupy są oczywiście grosze za 5-20 rubli
Dobry dzień!
AliExpress ma ograniczone płatności na niektóre produkty. Dostępność cashbacku można sprawdzić w specjalnym kontrolerze .
Utworzyłeś opiekuna w Twoim imieniu, aby zweryfikować informacje. Będziemy wdzięczni za Twoją opinię.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops