* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Cashback nie jest przyznawany za wszystkie produkty. Złożyłem ostatnio zamówienia. W przypadku niektórych produktów nie przysługuje zwrot gotówki. Nie wiadomo, gdzie oglądać, czy jest cashback, czy nie.
Igorze, dzień dobry!
Cashback jest rzeczywiście przyznawany na wszystkie produkty w AliExpress zgodnie z warunkami partnerów. Produkt możesz sprawdzić w checker na stronie wchodząc do sklepu, a także korzystając z naszego rozszerzenia .
Jeśli masz jakieś pytania, zawsze możesz złożyć odwołanie do służby opiekuńczej.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
cashback jest naliczany stale. nie tak bardzo, jak chciałem, ale przynajmniej coś. nie ma też problemów z wypłatą.
Cashback nie jest zwracany za wszystko, zwłaszcza za duże kwoty.
Dobry dzień!
Od niedawna AliExpess nie przekazuje prowizji za wszystkie produkty. Zalecamy sprawdzenie produktu w kontrolerze, który znajduje się na stronie, kiedy idziesz.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
do bani. 250 hrywien za wypłatę, czy to ile trzeba skąpić ???? PRZEŁĄCZ WSZYSTKO NA S **** !!!odsetki od naliczania są takie same, tylko minimalna wypłata to 5 (!!!) hrywien.
Dobry dzień!
Tak, istnieje minimalna kwota wypłaty. Opłatę za przelew uiszcza nasz serwis. Program „Cashback bez zakupów”, a także „Przyprowadź przyjaciela” pomogą Ci szybciej gromadzić pieniądze.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jaki jest sens w tych sklepach stacjonarnych? W takim razie za jakie kwoty kupować, co miałoby przynajmniej trochę sensu? Normalni ludzie kupują sprzęt raz na 2-5 lat, kupują ubrania na żywo (bo wracają 10 razy z powodu cienia lub krzywego szwu) itp., to dotyczy ubrań. A na drobiazgi, to dostaniesz 10-20 hrywien miesięcznie, a potem "JEŻELI" ..... Nie chodzi mi o to, że dasz mi dużo pieniędzy za nic, ale poza tym to, co robisz, jest albo bez znaczenia, lub dla bogatych (WIDZĘ BOGATYCH), lub dla bardzo, bardzo skąpca, który udusi się za ładny grosz !!!! Teraz, jeśli zrobiłeś własne karty, nie znam bonusowych, akumulacyjnych, ale przynajmniej kart bankowych; za płatność w Internecie, w sklepie (dowolnym, lokalnym). Wniosek: nie widzę korzyści, ponieważ ja i wszyscy moi znajomi wydajemy pieniądze z ręki, a nie online. Tutaj)
Dzień dobry, Valery!
Zakupy online w XXI wieku zyskują na popularności i stale się rozwijają.
Kupując z naszą usługą możesz uzyskać korzyść w postaci zwrotu części środków wydanych na produkt. W takim przypadku otrzymasz zarówno zamówienie, jak i zwrot pieniędzy. To wspaniale!
Dzięki za pomysł na kartę! Nieustannie pracujemy nad nowymi produktami, więc bądź na bieżąco z nowościami serwisowymi :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie wszystkie cashbacki zostaną zwrócone, przejdę na inną stronę.
Witaj Aleksandrze!
Szkoda, że podjąłeś taką decyzję. Chcielibyśmy zwrócić Państwa uwagę na fakt, że w przypadku niektórych produktów AliExpress zwrot pieniędzy nie jest naliczany. Możesz sprawdzić informacje w sprawdzaczu .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
1,65% ladowane....lol kupic telefon na Ali i mam 1,65% tego z tego ??????ale po co Ci wogóle potrzebna jak uszczelka....szkoda o ktorych widzialem te grosze za późno, bo inaczej nawet bym się tym nie zawracał.
Dobry dzień!
Vadim, tak, podstawowa stawka za zakupy telefonów komórkowych na stronie AliExpress wynosi 1,5%. Korzyść jest niewielka, ale nadal istnieje.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops