Korzystam z tej usługi od niedawna, ALE! Już dwukrotnie otrzymałem zwrot gotówki. W obu przypadkach pieniądze zostały przelane na mój numer telefonu w ciągu 24 godzin od złożenia wniosku o wypłatę. Jest to dla mnie bardzo miłe, ponieważ spodziewałem się ich otrzymania nie wcześniej niż po pięciu dniach, tak jak podano na stronie internetowej. Kolejnym ogromnym plusem jest sprawność pracy kierowników placówek i ich chęć niesienia pomocy. Cztery moje zwroty gotówki nie zostały uwzględnione, dwa z nich w ogóle nie zostały uwzględnione na stronie internetowej, a dwa zostały odrzucone przez sklep. Mimo to wszystkie cztery przesyłki zostały zrealizowane. Nieprzyjemny. Napisałem list do obsługi klienta, nie spodziewałem się niczego szczególnego. Napisałem list wczesnym rankiem czasu w Krasnojarsku i do południa otrzymałem już 4 odpowiedzi, co więcej, zwroty gotówki zostały zwrócone i zaksięgowane na moim koncie. To jest usługa! Dziękuję za Twoją pracę. Będę nadal z niego korzystać i polecać go znajomym!))
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie