Dzień dobry wszystkim! Korzystam z tej strony od trzech miesięcy. Bez problemu otrzymywałem zwroty gotówki za zakupy w Ozon i Myshop. Pieniądze w wysokości 884 rubli zostały przelane na kartę wcześniej niż oczekiwano. Miałem zapewnioną korespondencję, miłą komunikację i konsultacje, nieocenioną pomoc nawet w przypadku, gdy z przyczyn niezależnych od firmy, zostałem obciążony zwrotem gotówki ze środków własnych serwisu. Takie uczciwe, rzadko spotykane podejście do klienta jest warte wiele. Jestem zachwycony Twoją stroną. Uczciwe i przyjazne podejście dodaje Twoim pracownikom dużego autorytetu. Miałem do czynienia z amerykańskim eBayem, gdzie według ich warunków ja i mój przyjaciel mieliśmy otrzymać premie, ale ani pracownicy, ani kierownik firmy nawet nie odpowiedzieli na maile. Z Tobą wszystko jest inne, jak w symbolu-emblemacie tego miejsca - ptaku szczęścia. Dzięki temu, kto to wymyślił i kto pasuje do tego znaku w 100 procentach, to naprawdę jest dzisiejszy ptak szczęścia - oto on - Letyshops. Bardzo rzadkie zjawisko. Pozostań taki sam. Wszystkie moje słowa są szczere i płyną z serca. Być!!! Z wielkim szacunkiem i najserdeczniejszymi życzeniami sukcesów twórczych. Zdecydowanie i bez wątpienia, przyjaciele, korzystajcie z tej strony. Strona ma ocenę PIĘĆ!!! Walerij Aksionow.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie