Zarejestrowałem się na LetyShops, aby zaoszczędzić na zakupach na stronie Aliexpress. Brałem udział w dwóch wyprzedażach, w tym w wielkiej wyprzedaży 11.11.11. Mimo szalonego obciążenia, zwrot gotówki został zaksięgowany niemal natychmiast, a na saldzie zgromadziła się przyzwoita suma. Kilkakrotnie pisałem do supportu z pytaniami, odpowiadali bezzwłocznie, zawsze pomagali rozwiązać problemy, zawsze wyliczyli opłatę co do grosza. Istnieje tutaj system poleceń, zaprosiłem już dwie osoby, polecam tę usługę wszystkim znajomym, którzy nie boją się zamawiać towarów przez Internet. Nawiasem mówiąc, po Aliexpress próbowałem zamawiać z innych stron z listy dostępnych i cashback działał świetnie, a niektóre kwoty były nawet przeliczane w górę! Niedawno wypłaciłem 1100 rubli — pieniądze zostały przelane na moją kartę tego samego dnia, w którym złożyłem wniosek. Podoba mi się aplikacja w przeglądarce Google Chrome. Od razu widzę, ile rubli do mnie wróci. Dziękujemy Letyshops, to przyjemność współpracować z Wami!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie