Ja też na początku nie wierzyłem w cashback. Ale w FAQ, jak się okazało, wszystko jest opisane szczegółowo. Właściciele witryn przekonująco argumentowali swoje interesy - sklepy internetowe płacą im za reklamę, a my, kupujący, otrzymujemy większość tych pieniędzy (co ciekawe, aż 60%). Rozszerzenie dla przeglądarki Chrome działa również w przeglądarce Yandex. Za każdym razem, gdy wejdziesz na stronę sklepu internetowego, na ekranie wyświetli się komunikat przypominający o możliwości skorzystania z cashbacku. Na pewno nie zapomnisz. Wszystko działa świetnie na telefonie komórkowym. Wystarczy, że wejdziesz na stronę za pomocą linku w Twoim koncie osobistym LetyShops lub z ulubionych zakładek. Nie wierzyłem własnym oczom, dopóki pieniądze nie wpłynęły na moją kartę. Co więcej, zrozumiałem, że strona nie miała powodu, żeby namawiać mnie do zakupów, a potem mnie oszukiwać, ale nadal szukałem jakiegoś haczyka. Chyba przyzwyczajenie. Zleciłem wypłatę środków na kartę 1 maja. Przelew został wykonany wieczorem 4-go. Co więcej, ostrzegali z wyprzedzeniem o możliwych opóźnieniach spowodowanych świętami. Jeśli ktoś wątpi w autentyczność mojej recenzji, bo wszystko jest napisane zbyt poprawnie (ja bym w to wątpił), a ponadto w tekście znajdują się celowe błędy, to daremnie. Zawsze miałem doskonałe oceny z języka rosyjskiego. :)
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie