Dziękuję bardzo za Twoją uczciwość i skuteczność, naprawdę wątpiłem, że to prawda, dziękuję, życzę miłego dnia
Cześć,
Dziękujemy bardzo za zaufanie ❤
Dziękujemy za zakupy u nas.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
W 99% przypadków zatrzymują zwrot gotówki, twierdząc, że zrobiłeś coś źle (podczas gdy innymi razy wypłacili Ci zwrot i tak samo zrobiłeś) lub że sklep nie wypłacił im prowizji. Zwłaszcza gdy są to duże zakupy, jak to się stało z kilkoma telefonami komórkowymi itp. Jaka jest moja wina (jeśli to prawda), bo myślę, że zarabiają fortunę, pozwalając milionom ludzi zarabiać dla nich pieniądze, nie otrzymując nic w zamian. Ja ze swojej strony nie skorzystam już więcej z tej strony i nie polecę jej nikomu.
Cześć David.
Dziękujemy za pozostawienie opinii.
Bardzo przykre, że musisz stawić czoła takiej sytuacji.
Podobnie jak Ty, jesteśmy również zainteresowani przyznawaniem zwrotu gotówki. Tylko w tym przypadku otrzymujemy prowizję od partnerów. Na naliczenie zwrotu gotówki może mieć wpływ kilka czynników (nadmierna ilość danych w subskrypcji, naruszenie regulaminu sklepu, przedłużona płatność (ponad godzinę), wykorzystanie kodów promocyjnych). Zalecamy również wyłączenie wszystkich rozszerzeń zainstalowanych w przeglądarce lub wypróbowanie innej przeglądarki bez rozszerzeń, z wyjątkiem LetyShops.
Davidzie, rozumiemy Twoje emocje, ale niestety nie zawsze mamy możliwość odzyskania utraconych środków z naszego konta. Mamy szczerą nadzieję, że dzięki naszym radom, takie sytuacje nigdy więcej się nie powtórzą.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry. Złożyłem wniosek dotyczący błędnego logowania i zakupu z konta innej osoby, prosząc o zwrócenie mi tej kwoty. Problemem zajął się specjalista Roman Rokitsky. Dziękuję bardzo za szybką i fachową obsługę. Mój problem został rozwiązany w krótkim czasie. Byłem bardzo zadowolony z doskonałej obsługi i kompetentnego personelu. Dziękuję jeszcze raz
Cześć!
Dziękuję za odpowiedź! Słowa wdzięczności zostały już przekazane Romanowi. :)
Cieszymy się z naszej przyjaźni!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops