Bardzo wygodna usługa. Często zwiększony cashback w wybranych sklepach. Reagują bardzo szybko i pomagają w razie pytań lub w znalezieniu zagubionego cashbacku. Pieniądze są wypłacane szybko. Jeden minus kwota minimalna. Ale to są niuanse)
Dzień dobry
Alena, dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią :) Jeśli warunki wypłaty ulegną zmianie, poinformujemy użytkowników.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała obsługa. Nie żałuję, że dołączyłem do tej służby.
Dzień dobry!
Mario, cieszymy się, że jesteś z nami! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Aplikacja jest po prostu świetna. Zwroty gotówki przychodzą na czas. Wsparcie techniczne jest zawsze w kontakcie
Korzystam z cashbacku już od roku. Na początku zapomniałem o tej aplikacji, ale teraz korzystam z niej regularnie. Już niedługo będę mógł wypłacić środki i nie mogę się z tego nie cieszyć :) Zdarzył się przypadek, że pewna kwota została zamrożona (a wszystkie terminy minęły), napisałem do supportu i konsultant błyskawicznie wszystko rozwiązał. Dziękuję, jestem zadowolony!
Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię :) Zawsze staramy się rozwiązywać problemy najszybciej, jak to możliwe.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wcześniej była normalna usługa, korzystałem z niej z przyjemnością robiąc zakupy online. Ale w zeszłym roku szczerze mówiąc się poddali, powstało więcej sklepów, ale wszystkie są bezużyteczne, po prostu śmieci, a w tych naprawdę popularnych (Valberis, Lamoda, Ozon, DNS itp.) cashback przestał działać. W innych sklepach, np. Bonprix, wprowadzono jeszcze surowsze ograniczenia i przestano otrzymywać zwrot gotówki tylko dlatego, że zamówienie zostało złożone poza Rosją. Wniosek jest jeden: ta usługa stała się kompletnym gniotem i nie ma sensu z niej korzystać. Lepiej poszukać czegoś lepszego.
Dzień dobry
Aleksiej, dziękuję za podzielenie się swoją opinią. Staramy się łączyć różne sklepy z serwisem, aby dać użytkownikom wybór :) Partnerzy mogą komunikować swoje warunki wypłacania prowizji od zamówień. Zawsze publikujemy je na stronie docelowej, aby każdy użytkownik mógł je przeczytać.
Owszem, współpraca z niektórymi sklepami została zawieszona, ale np. w Ozonie możesz otrzymać cashback na swój paragon. Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops