*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Все супер!!! кешбек приходить завжди, і приходить вчасно.
Майже місяць не можу з Летішоп перейти на Алі в чому причина, вже видалила програму і знову завантажила і все без зміни на Алі не переходить, дуже засмучена, цим магазином користуюся давно і дуже часто шкода втрачати кеш бек.
Віра, привіт!
Дякую за зворотній зв'язок.
Не хвилюйтесь, будь ласка, зробимо все можливе, щоб допомогти вирішити питання.
Спробуйте видалити та встановити повторно обидві програми (LetyShops та Aliexpress). Якщо перехід все ж таки буде працювати некоректно, будь ласка, повідомте дату поновлення програми Aliexpress (її можна переглянути в PlayMarket) на нашу пошту help@letyshops.com.
Будемо вдячні за зворотний зв'язок.
З повагою,
команда LetyShops
Повернення грошей у мене не працює! Я завжди ходжу звідси на AliExpress, але мені нічого не повертали
Привіт!
Дякую за вашу думку.
Ми дуже хотіли б допомогти вам зрозуміти проблему, яка виникла. Для цього ми створили запит у вашому особистому кабінеті, розділ «Довідка». Будь ласка, дайте відповідь нашому менеджеру, ми будемо раді відповісти та допомогти.
Гарного дня!
З повагою,
Команда LetyShops
HELP!!!! Товариші, що відбувається з Аліекспрес. Платежі Криму не проходять. Повне розчарування.............
Здрастуйте, Оксано!
Для уточнення інформації рекомендуємо звернутися на підтримку магазину Aliexpress. Прикріплюємо посилання на онлайн-чат: https://gcx.aliexpress.com/ae/evarussian/portal.htm .
Упевнені, співробітники зможуть розоритися та знайти рішення.
З повагою,
команда LetyShops
Дякуємо за вашу роботу, дуже швидке зарахування кешбеку на карту, за вашу увагу!
Я зробив покупку на Ali Express, і я не отримав відсоток, який сказав, що вони повернуть мені гроші під час здійснення покупки через цю програму
Привіт.
Дякуємо, що звернулися до нас.
Щоб допомогти вам з виведенням коштів, ми створили запит у вашому особистому кабінеті. Ви можете знайти його у своєму обліковому записі, розділ «Довідка».
Все найкраще.
З повагою,
Команда LetyShops.
Все здорово. Якщо купуватимете з телефону, раджу спершу набрати в кошик і оформляти замовлення тільки входячи з летішопс. Тоді буде кешбек.