*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
У мене максимальна ставка кешбеку, але я помічаю, що застосовують до 3%. І товар зовсім не із категорії з низькими ставками типу Tmall.
Доброго дня, Ольго!
Дякуємо за коментар та співпрацю.
Ставка кешбеку за замовлення в AliExpress залежить від категорії товару. Для зручності інформацію опублікували на сторінці магазину . Якщо кешбек був нарахований не відповідно до цих ставок, будь ласка, повідомте нам. Чекаємо на ваше повідомлення в обігу №1624508.
З повагою,
команда LetyShops
Додаткову знижку до мене не застосовували за те, що я «преміум» (протягом перших 7 днів) на суму майже 20 євро. Я також розмовляв із помічником, і він мені не відповідає. Нещасливий
Привіт.
Шкода, що у вас таке враження.
Ми хочемо зрозуміти і допомогти вам у ситуації, що виникла. Менеджер чекає вашої відповіді у запиті, який ви можете знайти в розділі «Довідка» або у своїй електронній пошті.
Будемо вдячні за відповідь.
Гарного дня.
Отже, напишу свій відгук про кешбек. Ну, по-перше, дуже великий кешбек очікувати не варто, хоча і будь-якій копійці є крапля радості. Кешбек приходить швидко, 2 рази виникали проблеми з кешбеком, а саме, при замовленні товару він не фіксувався в letyshops, але зараз все добре. Жаль що мінімальний висновок 500 рублів, сподіваюся я їх виведу без комісії (ну або хоча б маленької). Загалом, коли виводитиму - відпишуся. Всім гарного дня!
Здрастуйте, Сергію!
Дякую за відгук.
Комісію за висновок оплачуємо ми і ви отримуєте кешбек у повному розмірі:)
З'являться питання чи ідеї щодо покращення роботи сайту – пишіть. Завжди вдячні за зворотний зв'язок.
Приємних покупок!
З повагою,
команда LetyShops
куплені товари відправляють у латвію я проживаю у Санкт-Петербурзі ви червоне від білого кольору відрізняєте. я особисто більше не довіряю цьому ринку. одні косяки з відправкою