*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Я вдячна, вже переконалася у роботі, кешбек нараховують миттєво! Працюють чудово!
LetyShops нараховує кешбек відразу (приходить на ел. пошту), я задоволена, все влаштовує. Спасибі.
1.95% мобільні телефони, планшети та ноутбуки, комп'ютерна техніка та аксесуари, аудіо- та відеотехніка, зовнішні сховища. Це дуже МАЛО!
Здрастуйте, Юрію!
Дякую, що написали.
Розуміємо, як хочеться отримувати вищий відсоток повернення за онлайн-покупки. Є певні умови співпраці з партнерами, згідно з якими встановлені ставки кешбеку. Якщо у майбутньому з'явиться можливість підвищити ставки, одразу поділимося цією новиною з нашими користувачами.
Будуть питання – звертайтесь. Приємного вам дня!
З повагою,
команда LetyShops
Молодці вміють працювати.
А у мене замість 6% заявлених % весь час нараховують 3,6%. Причому з будь-якого пристрою та за будь-яку покупку. Раніше такого не було. А за покупки в інших магазинах взагалі нічого...при тому, що у мене стоїть розширення...
Марино, добрий день!
Хочемо допомогти у всьому розібратися. Кілька разів надсилали повідомлення на вашу електронну адресу, але відповіді не отримали. Можливо, ви не отримуєте наші листи чи спосіб комунікації не дуже зручний для вас.
Дайте відповідь будь ласка. Чекатимемо :)
З повагою,
команда LetyShops
Молодці! Служба підтримки взагалі найкраща з аналогічних сервісів. Смітники, незадоволені за копієчку малу готові вдавитися, так вам хоч 100% поверни, все одно скиглити продовжіть. Lety, удачі вам!
Хрінова крамниця крадуть гроші і посилаються на тих хто привозить. Поганий магазин, особливо продавець Лідія Лі.
Якщо раніше я купуючи телефон знав, що ще й кешбек виведу з letyshops (від 5 до 10!!! %) і це був непоганий бонус, то зараз це просто плювок в бездонний колодязь, тому що мінімальна сума для виведення коштів – 500р, а для цього потрібно витратити (на покупку електроніки) – 33300р!!! 33 тисячі Карл! Спасибі звичайно за 200 рублів кешбека за покупку мобільного телефону і ще аж цілих 25р за дрібні покупки на 1,5тр, шкода що скористатися вашою щедрістю і вивести гроші я найближчим часом, а то й роки не зможу...
Доброго дня, Борисе!
Спасибі за коментар.
Розуміємо, що за дорогу купівлю хочеться отримувати істотну суму повернення.
Відсоток кешбеку встановлюється на підставі домовленостей із партнерами. Сервіс також отримує мінімальну комісію за замовлення цієї категорії в AliExpress.
Базова ставка за покупку мобільного телефону складає 1.5%. Збільшити її можна за допомогою програми лояльності, акцій, які ми часто проводимо, а також Lety-кодів.
Мінімальна сума для виведення становить 500 рублів, оскільки комісію за виведення коштів оплачує наш сервіс. А за допомогою реферальної програми нагромадити її можна набагато швидше.
Сподіваємось на довгострокову співпрацю, яка дозволить відчути всі вигоди від покупок з кешбеком.
З повагою,
команда LetyShops
через перенаправлення та обман на кешбеки (замість 5% на долі від 1, 3 та 5)
Добридень!
Спасибі за коментар.
Ставка кешбеку в AliExpress залежить від категорії товару.
Для зручності користувачів розмістили інформацію на сторінці магазину .
5% від суми покупки нараховується за замовлення мобільних аксесуарів, одягу, предметів інтер'єру та садового приладдя.
Щоб розібратися у ситуації, вже створили звернення до служби турботи. Менеджер очікує на ваше повідомлення. Відповісти можна через пошту або розділи особистого кабінету "Допомога", "Мої звернення".
З повагою,
команда LetyShops