*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Відповідно до багатьох тут: кешбек нараховується неправильно, а саме дитячий одяг чомусь відносять до категорії "інше". Менеджери LetyShops при цьому посилаються на Aliexpress Це дуже зручно, але чому б не домовитися з Aliexpress і залагодити всі питання, щоб працювало так, як обіцяно покупцям? Таким чином, LetyShops просто втрачає довіру.
Доброго дня, Олено!
Спасибі за коментар.
Дійсно, ставка кешбеку залежить від категорії, до якої AliExpress відносить товар.
Кешбек з'являється в особистому кабінеті автоматично після передачі даних від партнерів.
У магазині AliExpress представлені мільйони товарів. На даний момент неможливо зробити їхню детальну категоризацію. Далі працюватимемо в цьому напрямку.
З повагою,
команда LetyShops
НЕ знаю як так вийшло. раніше мені потрібно було активувати надбудову в гугле або переходити за посиланням що б був кешбек, а тепер я скачала додаток, залогинилася зі звичайного обліку і кешбек нараховується з кожної покупки через нього. Крутяк
Здрастуйте, Юля!
Дякуємо за відгук.
Для отримання кешбеку необхідно переходити з нашого сайту перед замовленням. Дуже раді, що за допомогою нашої програми ваші покупки стали зручнішими.
Дякуємо, що ви з нами! :)
З повагою,
команда LetyShops
Не нарахував кешбек кілька разів
Олексію, добрий день!
Дякую, що звернулися.
Завжди готові допомогти розібратися в причинах ненарахування кешбеку, однак нам не впоратися. Вже створили звернення до служби турботи від вашого облікового запису. У ньому є деякі питання щодо процесу оформлення замовлень. Дайте відповідь, будь ласка, на це звернення.
З нетерпінням чекаємо :)
З повагою,
команда LetyShops
немає нарахувань
Добридень!
Дякую, що звернулися.
Будемо раді допомогти розібратися у причинах ненарахування. Від вашого облікового запису створено звернення до служби турботи. Дайте відповідь, будь ласка, на звернення.
Чекаємо :)
З повагою,
команда LetyShops